hotel vondel

Hotel Vondel

Amsterdam is een van de leukste plaatsen om te shoppen en interieur inspiratie op te doen. Naast de leukste winkels heb je hier natuurlijk een paar van de mooiste musea van Nederland zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum en het Stedelijk museum.

Als je de hele dag geïnspireerd bent door kunst, interieur en fashion wil je natuurlijk ook in een hotel verblijven waar je ook geïnspireerd raakt. Hotel Vondel is zo’n hotel.hotel vondel

Het hotel is prachtig gestyled. En ben je net als ik dol op behang dan kan je je hart ophalen in dit hotel. En dat geldt ook voor de kunst liefhebbers.

hotel amsterdam

hotel amsterdam

hotel vondel

hotel vondel ku

De slaapkamers hebben helaas niet van dat mooie behang maar het is nog geen straf om daar te moeten verblijven. Mooie badkamers en kunst maken dit “tekort”weer goed.

slaapkamer hotel vondel

slaapkamer hotel vondel zolder

hotel vondel slaapkamer

hotel vondel slaapkamer souterain

hotel vondel slaapkamer 1

hotel vondel kamer

hotel vondel badkamer Als je uitgeslapen bent dan heb ik nog een paar leuke tips voor je in de buurt van het hotel.

  • Op loop afstand zit het Flagship van Siematic. Een pand vol keukens. En daarbij moet je dan niet denken aan een standaard showroom maar aan een pand waarbij je de keukens echt beleeft. De keukens voelen echt aan alsof je bij iemand thuis komt.
  • Voor het avondeten kan ik je Cafe Prins aan de prinsengracht aanraden, zeker als je dol bent op kaasfondue. Afgelopen zomer was ik daar in de buurt vanwege een borrel van Fatboy en na afloop heb ik samen met mijn broer hier gegeten. Heerlijk onbedwongen sfeer met een simpele maar overheerlijke kaart.
  • Op de website van Worldlytreasury vind je een scala aan leuke adressen in Amsterdam. Van designshop tot leuke eettentjes.
  • Als echte Amsterdammer weet Desiree van Amsterdamnext je alles te vertellen over de hotspots van haar favoriete stad.

Kortom genoeg om je te vermaken in onze prachtige hoofdstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *