gouden lamp

Een gouden lamp zelfmaken

Bij de woontrends voor 2015 zien we, net als in 2014,  veel goud en koper. En niet alleen in de woonaccesoires maar ook in de verlichting zien we deze trend terug komen.

Aanpassen aan de woontrends 2015

Het is onmogelijk om elke keer je hele interieur aan te passen aan de trends die op dat moment gelden. Met een goede basis is het wel mogelijk om met kleine aanpassingen je huis in te richten volgend de laatste mode. Maar elke jaar verlichting weer vernieuwen is een dure grap. Gelukkig zijn er genoeg leuke zelfmaakideeen waarmee je zelf je lampen kan maken. Dat maakt het vervangen van je verlichting een stuk goedkoper. En bijkomend voordeel is dat je iets unieks hebt hangen, iets wat niet in de winkel te koop is. 

Maak  je eigen hanglamp

Op Brit.co kwam ik dit leuke idee tegen. Met een paar peertjes en een bus goud spray maak je je eigen lamp.

gouden hanglamp

Van een aantal lampenbollen haal je het contactpunt weg. Zo krijg je ruimte om haakjes te monteren. Verf een aantal lampen in goud, koper of een kleur die past bij jouw interieur. Hang in het midden een lamp die echt aan kan. Leuke snoeren hiervoor kan je o.a. kopen bij Snoerboer. Maak bovenaan een rondje waar je de overige (geverfde) lampen aan kan bevestigen en klaar is je bijzondere hanglamp.

lamp zelfmaken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *