fleur je badkamer op

Hoe fleur je je badkamer op?

De woorden ‘gezellig’ en ‘badkamer’ passen voor jou misschien niet meteen samen, maar een snelle Pinterestzoekopdracht van de woorden onthult dat dat allesbehalve waar is. Neem een paar minuten (lees: uren) om door Pinterests ‘cosy bathroom’-feed te scrollen en je zult afbeeldingen vinden van met planten omzoomde douches, zachte handdoeken en baden bij kaarslicht die zo uitnodigend zijn dat je de warmte van het water bijna kunt voelen kruip langs je huid. Hierbij enkele eenvoudige manieren om je badkamer naar een hoger gezelligheidsniveau te tillen.

1. Gebruik accessoires en kaarsen

Afhankelijk van je douchegordijnsituatie, kan je Woodwick kaarsen bij je bad zetten. Een bad bij kaarslicht kan idyllisch zijn. Als je toe bent aan een relaxmoment, zet dan een paar heerlijk geurende Woodwick kaarsen neer – zorg er wel voor dat je de kaarsen op een plaats zet waar ze niets in brand zullen laten vliegen. De kaarsen zijn goed te combineren met de Riverdale accessoires, zo creëer je je eigen relaxte stijl.

2. Upgrade je badmat

Een stevige badmat is een noodzaak voor elke badkamer (hij zorgt ervoor dat je niet wegglijdt!). Dus pak er een die je leuk vindt of koop er een die je een gezellig gevoel geeft op het moment dat je uit de douche stapt.

3. Investeer in handdoeken die zowel stijlvol als comfortabel zijn

Handdoeken krijgen die in gelijke delen zacht, absorberend en esthetisch zijn, is één van de beste dingen waar je jezelf mee kunt verwennen. Als je iets zachts hebt om lekker in weg te kruipen na een douche of bad, wordt de hele ervaring beter.

4. Zet overal planten neer

Word geobsedeerd door planten zodat je wilt dat je badkamer genoeg natuurlijk licht kreeg om de transformatie naar een kleine binnentuin te rechtvaardigen. Als je één van de gelukkigen bent met grote badkamerramen, overweeg dan om planten in je vensterbanken te plaatsen, langs de zijkanten van je badkuip en op letterlijk elk plat oppervlak dat je kunt vinden. Je kunt er ook een paar in de hoek van je douche hangen – zet ze gewoon in een hoek waar het onwaarschijnlijk is dat je er met je hoofd tegen stoot.

5. Koop een opvallend douchegordijn waar je vrolijk van wordt

Douchegordijnen zijn het middelpunt van elke badkamer, dus een stijlvolle is waarschijnlijk de uitgave waard. Kies een opvallend gordijn die bij de rest van de badkamer past.

6. Koop een dienblad voor in bad

Een badplateau is alles waar je kan van dromen. Je kunt een boek lezen (of Netflix kijken!) in de badkuip zonder het risico te lopen dat de kostbare pagina’s (eh, je kostbare computerscherm) nat worden.

Foto door Tara Winstead via Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *