hey collectie hay

Hey, de nieuwe collectie van HAY!

Wanneer het Deense merk HAY nieuwe collecties aankondigt, gaat ons designhart meteen sneller kloppen. Wij konden dan ook niet wachten toen we hoorden dat designers Ronan en Erwan Bouroullec hun krachten bundelden met het designmerk voor twéé bijzondere collecties: Can en Palissade. Stuk voor stuk prachtig, precies wat we van HAY gewend zijn.
Alles kan
Salone del Mobile, ’s werelds grootste woon- en designbeurs in Milaan, is dé plek waar merken hun nieuwste ontwerpen lanceren. Deze week onthulde HAY daar haar nieuwe trots: de bankencollectie genaamd Can. Het zijn eigentijdse banken waarbij alles draait om eenvoud en ontspanning. HAY gelooft dat we tegenwoordig alles zo snel en eenvoudig mogelijk in huis willen hebben. De banken en fauteuils zijn daarom verpakt in platte dozen en zet je thuis in een handomdraai in elkaar. Vraag je jezelf af of je dat wel kan? Yes, you Can!

hay hey donkergrijze bank
HAY Can collectie vanaf € 1199
Het beste van twee werelden
Tegelijkertijd genieten van design én je eigen tuin; de nieuwe tuincollectie van HAY maakt het mogelijk! Naast de Can collectie ontwierpen de gebroeders Bouroullec ook samen de Palissade serie. Het resultaat is een bijzondere tuinmeubelcollectie met verschillende ontwerpen: van tuinbank tot eettafel en loungestoel. Voor het design gebruikten ze zowel ronde buizen (in het frame) als platte buizen (in de zittingen). Een mooie mix van strakke én zachte lijnen!
hay tuintafel
hay tuinset
Bekijk de gehele nieuwe collectie van HAY hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *