Herfst House Doctor

Het beste medicijn voor je interieur: House Doctor

Herfstdip, werk-moe of écht toe aan wat nieuws voor je interieur? Het merk House Doctor is het beste medicijn voor je interieur. Met een ruim assortiment aan musthaves voor het hele interieur kun je niet anders dan vrolijk van de collectie worden. Ook op LiL.nl vind je nu de producten van House Doctor, dus bekijk ze allemaal!

Gouden lamp

Een beetje glitter en glans kan nooit kwaad. Vooral met de feestdagen voor de deur mag je interieur nóg een beetje meer schitteren. Deze prachtige hanglamp biedt uitkomst.

Hanglamp Aston
Brons – 22,5 x 25 cm

House Doctor | Prijs: € 64,95

roze stoel

Het hoeft allemaal niet heel bijzonder. Deze stoel bewijst namelijk dat eenvoud prachtig kan zijn. De stoel heeft een fijne zitting en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Stoel Walker
Lichtroze – 49 x 49 x 80 cm

House Doctor | Prijs: € 189,95

Bank House Doctor

Stop met zoeken! De bank die lekker zit én stijlvol is, is gevonden. De bank in voorzien van houten poten en een prachtige grijskleur. Perfect dus om te combineren!

Bank Quest
Grijs – 161 x 75 x 85 cm

House Doctor | Prijs: € 999,95

Ladenkast mix

Dol op het verplaatsen van meubels? Dan mag dit ladenblok meedoen. De praktische wielen en lades zorgen ervoor dat je niet meer zonder kunt. Ook verkrijgbaar in eikenhout.

Ladenkast Mix
Berken – 50 x 40 x 72 cm

House Doctor | Prijs: € 644,95

House Doctor herfst

Tafellamp Lighthouse

Inmiddels een populair item: de tafellamp Lighthouse. Dit exemplaar is voorzien van een koperkleur, maar het huis is er ook in het zwart. Leuk idee: zet een cactus in de lamp.

Tafellamp Lighthouse
Koper – 20 x 20 x 35 cm

House Doctor | Prijs: € 59,95

Kalender Eternity

Vele malen leuker dan een kalender aan de wand en bovendien ontzettend stijlvol. Deze kalender is perfect om op het bureau te zetten, maar kan natuurlijk ook op het dressoir of een plank geplaatst worden.

Kalender Eternity
Hout – 12 x 8 x 10,5 cm

House Doctor | Prijs: € 29,95

Opbergboxen Box Creative

Met de opbergdozen van House Doctor kan eindeloos gecombineerd worden. De dozen zijn in vele maten en met verschillende prints verkrijgbaar. Mixen en matchen maar!

Opbergboxen Box Creative
Multi Colour – 23 x 23 x 9 cm, 27 x 27 x 11 cm

House Doctor | Prijs: € 39,95

Vaas Triangular

Verre van saai en bovendien altijd goed te combineren; met deze vaas kun je je interieur uitstekend inrichten. Zelfs zonder bloemen is de vaas mooi. Wij zijn fan. Jij ook?

Vaas Triangular
Zwart-Wit – 17 x 20 cm

House Doctor | Prijs: € 34,95

Stoel Tacker

Een vleugje Scandinavisch, stijlvol zwart en een prachtig design: deze stoel is perfect voor aan de eettafel. Toch liever een andere kleur? De stoel is ook verkrijgbaar in het wit.

Stoel Tacker
Zwart – 48 x 54 x 100 cm

House Doctor | Prijs: € 209,95

Juwelendoos

Mooie sieraden horen mooi bewaard te worden. Deze juwelendoos is daarvoor perfect. Je kunt je sieraden in verschillende vakken opbergen en na het opbergen de doos afsluiten. Maar bovenal is deze sieradendoos een juweel om naar te kijken.

Juwelendoos
Koper – 28 x 20 x 7 cm

House Doctor | Prijs: € 54,95

1 thought on “Het beste medicijn voor je interieur: House Doctor

  1. Ook bij De Interieurcollectie shop je de nieuwe House Doctor Moments 2014 online, wij zijn in ieder geval verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *