hert interieur

Hert in het interieur

Dieren in het interieur blijven hot. Het afgelopen jaar was o.a. de uil erg in trek in het interieur. Een van de andere dieren die in trek is is het hert. Het hert is echter al jaren lang favoriet in het interieur.

Hertenkop

Al heel lang vinden mensen het mooi om een hertenkop op te hangen boven hun schouw. Sommige gaan hier voor een echte maar er zijn ook genoeg replica’s of afgeleide hertenkoppen te vinden. Zo verkocht o.a. de action recent nog een hertenkop van karton. Ook zijn er stoffen hertenkoppen te koop welke je kan ophangen in je woonkamer maar welke ook weer leuk staan in een baby – of kinderkamer.

Ook zijn er koppen gemaakt van hout of steigerhout verkrijgbaar. 

Hertenprent

Niet alleen als echt kop maar ook als prent wordt het hert veel gebruikt. Je ziet deze veel terug in kussens. Erg leuk om tijdelijk je interieur aan te passen aan dit thema. En het hert past prima in het thema herfst of winterinterieur. Ikea heeft ook in hun nieuwe najaarscollectie een aantal hertenitems zitten.

En wil je nog meer hert in je interieur denk dan eens aan kunst met een hert erop. Kunst in de vorm van een schilderij maar ook in de vorm van een mooie foto kan je slagen voor jouw herteninterieur.

Wooninspiratie thema herten:

hert planken

Bron: Welke

hertenkop

Bron: Nok Nok

hert washi tape

Bron: Inspirerend wonen

herten kussen

Bron: VT wonen

hertenkunst

Bron: Unpetitmorceaudemoi

oh deer

Bron: Lacasadecoto

hertensticker

Bron: Li de Wijs 

herten kop

Bron: Contemporist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *