Handig gereedschap verzameld

Ken je het nog van vroeger? Zo’n handig gereedschap bord in de schuur bij je opa. Een bord waarbij al het gereedschap was afgetekend. Als je dan een tang van het bord af haalde kon je op het bord nog de tekening zien waardoor je wist dat de tang ook weer op deze plaats terug moest. Een bord waar je als kind vol bewondering na kon kijken.

Mijn opa was handbewerker als hobby en had wel twee wanden vol met gereedschap. Als kind kon ik uren in de schuur van opa doorbrengen. Zo leuk om al dat gereedschap aan de wand te zien. Van hout boor tot diverse zaagjes. Alles mooi afgetekend zodat het weer op de juiste plek terug kon worden gehangen.

Helaas hebben we tegenwoordig niet allemaal meer de ruimte voor een grote schuur. Daarbij besteden we tegenwoordig makkelijker klussen uit. We hebben het druk en in het weekend willen we uitrusten. Klussen worden dus vaak aan de vakman overgelaten. Ondanks dat, is het toch wel raadzaam om een eigen assortiment handig gereedschap te hebben, al is het maar voor het ophangen van een schilderijtje of voor het repareren van bijvoorbeeld je fiets. Plek voor een bord hebben we niet maar gelukkig zijn er goede vervangers, zoals deze gereedschapskoffer van engelbert strauss. Ik kwam deze tegen toen ik voor mijn man werkhandschoenen en veiligheidsschoenen kocht. Wij konden engelbert strauss alleen van de werkschoenen en kleding maar ze hebben nu dus ook een eigen assortiment aan gereedschap.

Het gereedschapsbord van je opa maar dan in een koffer verpakt. Al de basisbenodigdheden voor je eigen woning in 1 handige koffer. Met de inhoud van deze koffer kan je alle kleine en grote klussen aan. En hoe klein je ook woont voor een koffer als deze heb je altijd wel plek. Desnoods leg je de koffer onder je bed.

In dit handige koffertje zit een 34-delig gereedschap set. De ideale start voor je klussen zoals:

  • Een hamer, voor die spijker aan de muur
  • Een waterpomptang voor het repareren van je lekkende kraan
  • Een schroevendraaierset geschikt voor al je schroefwerk met platte of kruis kop
  • Klassieke houten duimstok en rolmaat zodat je alles tot in detail uit kan meten
  • Een spanningzoeker, zodat je altijd kan controleren of ergens stroom op staat
  • Altijd de goede steeksleutels om bijvoorbeeld je fiets mee te repareren
  • En natuurlijk het niet te missen timmermanspotlood

Met deze koffer verzeker je jezelf van een hoogwaardig kwalitatieve set gereedschap klaar voor elke klus in en om het huis, of in de caravan of op je boot. Deze koffers zijn niet alleen ideaal voor jezelf, het is ook een heel erg leuk idee om cadeau te geven aan iemand die zijn 1e huis heeft gekocht.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *