picknick ikea zomer

Haal alles uit de zomer met een beetje hulp van IKEA

  • Vier de zomer met een spontane picknick in het park
  • IKEA biedt de helpende hand met producten en tips
  • Van een multifunctionele kist tot magische verlichting

Nederlandse zomers zijn onvoorspelbaar. Als het mooi weer is, willen we daarom extra genieten. Haal alles uit een mooie zomerdag door je vrienden en familie op te trommelen voor een spontane picknick in het park. Dat hoeft gelukkig helemaal niet veel werk te zijn. IKEA biedt de helpende hand met een aantal handige producten en tips.

rieten kist ikea

 

Multifunctioneel
Iedereen uitgenodigd? Dan is het tijd om je spullen te pakken. DeBYHOLMA kist biedt ruimte aan alles wat je nodig hebt voor een heerlijke picknick. Eenmaal aangekomen op bestemming, doet de kist dienst als tafel.

bakblikken ikea

Slim
De DRÖMMAR bakblikken zijn niet alleen handig om mee te bakken, maar ook een slimme manier om je lekkernijen in mee te nemen en serveren.

voorraadpotten ikea

Ruimte besparen
Bespaar ruimte door je gerechten te vervoeren, serveren en te eten uit dezelfde potten en bakjes. Zoals de KORKEN voorraadpotten met deksel.

05_PH022173_KNALLA_boodschappentas

Ideale assistent
Dankzij de wielen en de sterke handgreep is de KNALLA boodschappentas de ideale assistent om al je spullen in te verplaatsen.

buiten vloerkleed ikea

Nog niet naar huis
Nog geen zin om naar huis te gaan? Met warme plaids en zachte kussens zorg je ervoor dat het de hele avond aangenaam blijft. Houd je voeten warm door een buitentapijt mee te nemen, zoals het LISEL vloerkleed.

07_PH022170_SOLVINDEN_buitenverlichting

Voor twee
Picknick voor twee? Met SOLVINDEN buitenverlichting op zonne-energie kan je genieten van een romantisch samenzijn onder de sterren. Eenvoudig in gebruik omdat er geen snoeren of stopcontacten aan te pas komen. Als de bollen branden, creëren ze een sprookjesachtig effect.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *