grote planten

Grote planten in het interieur

Heb jij planten in je interieur? Heb je dat altijd gehad of is dit afhankelijk van de interieurstijl die je op dat moment hanteert?

Bij mij verschilt het heel erg. In onze 1e woning had redelijk veel planten, mijn pronkstuk was een hele grote varen. Een van de eerste planten die mijn niet groene vingers perfect hadden onderhouden. In het huis wat volgende had ik eigenlijk bijna geen planten. De varen was door de verhuizing stuk gegaan en het enige wat ik hier had staan waren 2 vetplanten. Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit appartement erg donker was dus als ik daar planten had gebruikt had ik zeker daar rekening moeten houden. Maar eigenlijk zou dat reden te meer geweest moeten zijn om juist een of twee grote planten toe te voegen. Deze hadden zeker meer sfeer in het interieur gebracht. 

In onze huidige woning heb ik wel aardig wat planten. Toch staat op mijn verlanglijst nog een paar mooie grote planten omdat ik vind dat deze zoveel sfeer geven. Voor planten in een mooie grote pot of juist op een sokkel vind ik altijd echt een toevoeging voor je interieur. Ik heb een aantal mooi voorbeelden voor je gevonden hoe je met grote planten sfeer aanbrengt in je interieur.

planten planten

0e5d0fac44476a40211a93dcb1e10035planten

dccbd69d1596bb5723698e402dd1a79aplanten planten Bron: Mooi wat planten doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *