Grote manden hanglampen

Verlichting is een van de moeilijkste punten bij het inrichten van je huis. Je moet met zoveel dingen rekening houden. Daarom is het verstandig om te werken met een lichtplan.

Je hebt verschillende soorten verlichting. Je hebt leeslampen voor naast de bank of je bed. Je hebt sfeerverlichting. Je hebt functioneel licht zoals de lampen boven de eettafel. Hier hang je meestal een hanglamp neer om goed de tafel te kunnen verlichten.

Grote Hanglampen

Een van mijn persoonlijk favoriete als lamp boven de eettafel is de manden lamp. Een lamp welke gebaseerd is op een kippen/hanenren uit Azie. In het begin toen hij door styliste in bladen en tv-programma’s gebruikt werd kwam hij ook echt nog daadwerkelijk uit Azie. Later zijn er fabrikanten geweest die er een eigen draai aan hebben gegeven.

grote lampen

Camillestyles

Het leuke van deze lampen is het effect wat ze op de muur geven. Als het donker is en je doet de lamp aan krijg je een erg mooi lijnenspel.

mandenlamp

Vtwonen

300 stijvolle woonmerken bij vtwonen!

rotan hanglampen

Miloandmitzy

zwarte hanglamp riet

Basic Label

hanglampen rotan

Hannah Blackmore Photography

lamp

Lightinthebox

HK living hanglamp

HK living hanglamp VT wonen

Je kan er voor kiezen om een lamp te kopen maar kijk ook eens verder. Ik heb ook een mandenlamp en deze heb ik zelf gemaakt. Bij een fairtrade winkel liep ik tegen een grote mand aan voor maar € 12,- en deze heb ik zwart geverfd. Snoer en peertje erbij en je hebt een super gave lamp.

Meer wooninspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *