pokon app

Gemakstuinieren met interactieve app

Pokon introduceert:

Gemakstuinieren met interactieve app

Vanaf nu is een gebrek aan groene vingers wel een heel zwakke smoes. Pokon introduceert namelijk een praktische app voor smartphone voor eigen huis en tuin. Heeft het gazon voeding nodig? Is het tijd om de planten water te geven? Wanneer snoei ik de hortensia? De Pokon app laat het je weten. Doordat je kunt aangeven welk type tuin en planten je hebt, ontvang je alleen info die voor jouw relevant is. De  Pokon app is gratis te downloaden voor smartphones via Google Playstore en Apple Store.

Snel starten

Met de app kun je snel aan de slag. Selecteer één of meerdere categorieën (Siertuin, Moestuin, Gazon en Binnen) en eventueel de aanwezige planten. Daarna begint het gemakstuinieren. Een berichtje laat weten wanneer je het beste plantenvoeding kunt geven, wanneer te snoeien en wanneer water te geven. De Pokon app houdt daarbij ook rekening met actuele weersomstandigheden.

Ook handig: volop groene nieuwtjes, algemene tuininformatie en praktische ‘how to’-video’s.

Kijk voor meer informatie op app.pokon.nl

pokon app

 

pokon app

Pokon bestaat al sinds 1929. Het groene flesje met de gele dop is al jaren onderdeel van vrijwel ieder huishouden. In 1929 ontwikkelde Herman Pieter Bendien samen met de toenmalige Rijkstuinbouw consulent ir. Bloemsma de eerste Pokon formule. In de loop der jaren is Pokon flink uitgebreid en daarom kunnen wij u diverse mooie producten aanbieden, zoals gewasbeschermingproducten, graszaad en potgrond. Als echte groengekken zijn we altijd blijven doorontwikkelen. Onze wortels reiken inmiddels ver buiten Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *