geluk pip

Geluk zit in een klein hoekje

Van welke dingen word jij vrolijk? Het weer van dit moment maakt mij zeker vrolijk. Weer genieten van de tuin en het zonnetje. Maar ik heb ook andere kleine geluksmomenten. En deze ervaar ik elke dag. 

Kleine geluksmomentjes

1. Een mooi servies

Meerdere keren per dag maak je gebruik van je servies. En een mooi bordje bij je ontbijt kan de dag al meteen goed laten beginnen. Ik ben zelf dol op Pip studio servies

Deze liefde is begonnen toen ik ruim tien jaar geleden van mijn collega’s een Pip theeservies kreeg als afscheidscadeau. Dit om mij te helpen herinneren aan alle fijne kopjes thee die we samen hadden gedronken. Als ik dan thuis een kopje thee zou drinken zou ik aan hen denken. En dat is gelukt want dat doe ik nog steeds.

Het theeservies heb ik al jaren en gebruik dit nog regelmatig.

Door de jaren heen heb ik steeds meer servies van Pip verzameld. Op dit moment ben ik bezig met het sparen van de Heritage collectie en dan alles in het blauw. Deze kan ik namelijk goed combineren met mijn andere serviesstukken. 

2. Bloemen in huis

Nog een klein ding waar je veel geluk en blijdschap uit kan halen, een bosje bloemen in huis. En dat hoeft geen grote bos te zijn. Juist die kleine setjes bloemen maken je interieur vrolijk. Met kleine bosjes bloemen kan je ook leuke sfeerhoekjes in je woning maken. 

Op dit moment is de natuur ontploft. Bij ons in de wijk zijn verschillende kleuren bloemen te vinden die je mag plukken. Denk daarbij aan vlierbloesem of raapzaad. Als je deze twee mengt in een klein vaasje dan heb je al een leuke blikvanger. 

Ik heb recent een heel lief klein rood vaasje van Pip Studio besteld. Deze kan ik op verschillende plekken in mijn interieur neerzetten. Op dit moment staat hij bovenop de platenkast en heb ik hem gevuld met een bosje bloemen van de AH. Om het vaasje nog meer aandacht te geven heb ik hem gecombineerd met een ander vaasje. Zo ontstaat er dus een plekje waar ik blij van word. 

Het vaasje was overigens snel bezorgd en goed verpakt waardoor je zeker weet dat er geen beschadigingen optreden. Dat doet Pip overigens met alles, ook als je een servies besteld. 

3. Een schoon huis

Een opgeruimd huis is een leeg hoofd. Vroeger begreep ik deze zin niet zo heel erg goed. Als je net op jezelf woont is de rommel over het algemeen wel te overzien. Komen er echter huisgenoten of een gezin bij dan wordt de rommel toch iets meer. Deze rommel kan je onrust geven. 

Als onze woning schoon is en heerlijk ruikt naar schoonmaakmiddel kan ik echt even genieten. Ik weet dat het niet lang duurt. Met vier pubers in huis is je dressoir en tafel al snel weer gevuld met koptelefoons, boeken en andere spullen die eigenlijk op hun kamer behoren. Maar als het dan schoon is pak ik mijn moment en ga ik heerlijk op de bank genieten van een heerlijk kopje thee in mijn Pip mok en bewonder ik mijn bloemen in mijn Pip kleine rode vaasje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *