Geen ergernissen in de keuken

Er zijn al genoeg dingen waar wij ons aan kunnen ergeren op een dag. Laten we ons alsjeblieft niet ook nog eens ergeren in de keuken. De maaltijd bereiden moet een ontspannende bezigheid zijn en ook het opruimen daarna moet het liefst zo soepel mogelijk verlopen. De twee grootste ergernissen in de keuken zijn de lawaaierige afzuigkap en het inruimen van de vaatwasser, die altijd te snel vol lijkt te zitten. 

Geluidarme afzuigkap

De afzuigkap wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad in de keuken. Je hebt het apparaat nodig, maar mooi is anders. Nu is er de afgelopen jaren wel heel veel veranderd in de vormgeving van afzuigkappen. Hoewel over smaak te twisten valt, lelijke afzuigkappen zijn er eigenlijk niet meer. Maar dan is er nog altijd dat geluid. Wanneer de afzuigkap zijn werk doet, is een normale conversatie niet meer mogelijk. Ook daar is nu een oplossing voor gevonden. Falmec heeft nu een afzuigkap in het assortiment die extreem stil is.

> Lees meer

Efficiënt je vaatwasser inruimen

Wie ruimt bij jullie thuis de vaatwasser in? Het is een klusje dat weinig mensen echt leuk vinden, maar het moet wel gebeuren. De een is er wel handiger in dan de ander. Zit bij de een de vaatwasser al snel te vol, de ander weet er vaak nog wel wat extra servies en glazen tussen te smokkelen. Maar wat is handig? En wordt alles wel goed schoon? Neff heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

> Lees meer

Cookinglife.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *