kinderkamer inrichten

Geef de kinderkamer een make-over in 1 dag dankzij topmuurstickers.nl

De smaak van kinderen kan snel veranderen. Voordat je het weet sta je weer met een emmer verf en kwast klaar om de kinderkamer de zoveelste metamorfose te geven. Met wanden in neutrale kleuren en de muurstickers en posters van Topmuurstickers.nl is dit verleden tijd. Voortaan geef je de kinderkamer in een handomdraai een complete make-over.

muursticker-dag-sterren-dag-maan
Een muursticker voor elke fase
Muurstickers zijn ideaal om de baby- en kinderkamer mee te decoreren. Bij een babykamer wordt er vaak voor gekozen om de meubels en wanden neutraal te houden. Door middel van een muursticker is het heel gemakkelijk om de kamer wat extra sfeer te geven. Topmuurstickers.nl heeft stickers in alle soorten en maten. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooi gedicht boven de commode of het bedje te plakken. Naast kleurrijke figuren en afbeeldingen in zachte tinten zijn er ook hippe zwarte stickers en stickers met creatieve teksten.

Als je baby een peuter of kleuter wordt krijgen ze steeds meer hun eigen willetje en wordt het tijd om weer iets te veranderen aan het kamertje. Muurstickers zijn heel gemakkelijk te verwijderen en te vervangen door een andere sticker. Met wat leuke nieuwe stickers tover je in een handomdraai de zoete babykamer om in een trendy kinderkamer. Wordt het een roze flamingo sticker, een stoere tijger of kies je toch liever voor een voetbalsticker? Zowel voor jongens als meiden biedt Topmuurstickers.nl volop inspiratie.

Maak het compleet
Het is ook leuk om extra sfeer en gezelligheid toe te voegen door middel van een mooie poster. De poster met de tekst ‘Boefje’ bijvoorbeeld. Erg passend voor iedereen met een ondeugend boefje in huis. Ook populair is de poster met de tekst ‘Hier slaapt een superheld’. Voor alle kleine superhelden is het extra leuk om een eigen naam toe te voegen, dat geeft net dat beetje extra aan de kamer!

poster-kleine-boef

Over Topmuurstickers.nl
Topmuurstickers is een initiatief van MuDeco, specialist op het gebied van muurdecoratie en interieurstickers. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, veilige betaalmethodes en een professionele klantenservice is Topmuurstickers.nl een fijn adres voor de mooiste muurdecoratie. Zowel de muurstickers als de posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

poster-dream-big-little-one-in-zwart-wit poster-can-be-batman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *