FUNCTIONALS INTRODUCEERT HET ULTIEME OPBERGSYSTEEM

Ossa modulair opbergsysteem: maximale flexibiliteit, minimale inspanning

Groot nieuws van Functionals tijdens de Dutch Design Week. Het merk breidt haar collectie voor het eerst uit met een stijlvol modulair opbergsysteem. Ossa staat voor maximale flexibiliteit en minimale inspanning. Je stapelt de modules zo op elkaar, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Creëer je eigen combinaties door verschillende modules tegen de muur te zetten of gebruik Ossa als room divider, de achterkant is namelijk net zo mooi als de voorkant. Voor het ontwerp heeft Functionals voor het eerst haar krachten gebundeld met het Duitse design duo Geckeler Michels. Het Ossa opbergsysteem is vanaf nu verkrijgbaar via Functionals.eu en het netwerk van geselecteerde resellers.

Geckeler Michels lieten zich voor het ontwerp inspireren door kartonnen verhuisdozen, het robuuste opbergsysteem is echter gemaakt van duurzaam staal. Dankzij de uitsparingen aan de zijkant, ook een knipoog naar de verhuisdoos, zijn de Ossa modules eenvoudig te dragen. Het design ademt speelsheid in combinatie met doordachte functionaliteit. Zo heeft de bovenkant van elke module verhoogde zijkanten, zodat je er tijdschriften of andere spullen op kunt leggen. Een designelement dat niet alleen in het oog springt, maar ook een echte functie heeft.

ossa_white-10

Collectie nog completer
Simon, oprichter van Functionals, over het nieuwe product: “Met Ossa introduceren we het ultieme opbergsysteem en wordt onze collectie nog completer. Het modulaire systeem past in iedere ruimte en groeit met de gebruiker mee. Een prachtig resultaat van onze eerste samenwerking met design duo Geckeler Michels. Hun ontwerp sluit perfect aan op de missie van Functionals om mooi, functioneel en tijdloos design te ontwikkelen. Binnenkort introduceren we ook accessoires vervaardigd uit vilt, leer en hout om het systeem te personaliseren en nieuwe functies te geven. Bovendien hebben deze accessoires een akoestische waarde.”

Berlijnse vibe
Ossa is vernoemd naar een straat in Berlijn, de woonplaats van design duo Geckeler Michels. Het speelse, maar toch functionele design van Ossa heeft dan ook een onderscheidende Berlijnse vibe. David Geckeler en Frank Michels ontmoetten elkaar tijdens hun design opleiding en besloten in 2013 om samen een studio te beginnen. “We realiseerden ons dat we een sparringpartner nodig hadden”, zegt Michels. “Design draait tenslotte om dialoog”, vult Geckeler aan.

Kleuren
Ossa is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren: donkergrijs, wit en parallel.
Adviesprijs Ossa: €425,00 per module.

ossa_white-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *