Betonnen tuinmeubelen voor een robuuste sfeer

Van de week zag ik bij een vriendin van mij dat ze een winterbbq hadden gegeven i.v.m. de verjaardag van hun zoon. Iets wat je tegenwoordig steeds vaker ziet. Langer nog even samen bbq-en. Of nog even langer in de tuin spelen omdat het zulk lekker weer is. Door onze zachtere najaars – en winterdagen is het mogelijk langer van onze tuin te genieten.

Betonnen tuinmeubelen

Een van de nadelen daarvan is echter dat de meeste mensen hun houten tuinset niet buiten willen laten staan. Ze vinden het vervelend om elk jaar weer de houten meubels te moeten behandelen tegen de eventuele regenbuien. Wil je dit ook niet dan is het een idee om gebruik te maken van betonnen tuinmeubelen. Die ogen op het eerste gezicht misschien wat saai maar met een paar leuke kussens heb je deze zo heel erg gezellig gepimpt.

Betonnen tuinmeubelen

Nog leuker is het natuurlijk als je er twee tegenover elkaar neerzet en er tussen een mooie haard plaatst. Na het bbq-en kan je je dan heerlijk rond het vuur nog even naborrelen en mashmellows roosteren.

De betonnen bankjes zijn overigens ook heel erg leuk om in je voortuin neer te zetten. Zo maak je een ideale plekje om heerlijk in het najaarszonnetje nog even te genieten van een kopje koffie samen met de buurvrouw.

Deze bankjes zijn te koop bij Betondingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *