by may

Fragments – grafische behangcollectie van By May

De uitgebreide samenwerking van Photowall met het Zweedse designduo By May heeft geresulteerd in de behangcollectie Fragments. De collectie bevat grafische patronen waarin pastellen terugkomen.

Geometrische vormen die samen met verschillende kleurnuances voor een gevoel van structuur zorgen alsook fraai gekleurde speelse cirkels, rechthoeken en vierkanten. Fragments, de nieuwste collectie van By May, speelt zowel met kleur als vorm alsook met contrasten. Het designduo heeft zich laten inspireren door design te hergebruiken.

“Bij deze collectie hebben wij ons laten inspireren door elementen van onze eerdere patronen en kleurcombinaties. In het tekenproces worden resten papier en knipsels soms het allermooiste”, zegt Maria Bergström van By May.

By May bestaat uit de designers Maria Bergström en Johanna Örn. Het signum van het duo zijn grafische, speelse vormen met gevoel voor detail. Traditionele technieken en handwerk met een moderne twist vormen de basis voor alles wat ze doen.

“Voor ons staat onze liefde voor puur handwerk altijd centraal evenals het creëren van producten waar je blij van wordt. Daarom voelde het extra leuk datgene te gebruiken dat in eerste instantie ongeschikt leek, om te kunnen experimenteren met het bestaande en vast te houden aan het eenvoudige alsook om hergebruik centraal te stellen”, zegt Johanna Örn van By May.

De collectie Fragments is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit vijf verschillende motieven, waarvan twee in verschillende kleurstellingen. De motieven zijn als behang op maat te bestellen en kosten EUR 41 per vierkante meter. 

Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvasschilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck bij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

behang geometrisch behang geometrisch behang by may

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *