Auping lanceert de ‘Auping Better Days app’

Unieke online tool voor een betere nachtrust met slaapcoach, tips en matrasadvies

Koninklijke Auping bv lanceert vandaag de Auping Better Days app. Met deze app krijgt de gebruiker inzicht in zijn of haar slaappatroon en in het type matras dat het best bij hem of haar past. De app bestaat uit een slaapcoach die laat zien hoe je slaapt en die slaaptips geeft om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast geeft de app een matrasadvies op basis van wat de consument fijn vindt en wat goed voor hem of haar is. Met dit persoonlijke slaapprofiel gaat de consument naar een Auping winkel, waar hij of zij samen met de adviseur de perfecte matras uit het vernieuwde matrassenportfolio uitzoekt. Een mooie combinatie van de nieuwste online technieken, persoonlijke voorkeuren én de jarenlange ervaring van Auping.

better days app

De Auping Better Days app: je eigen slaapcoach en persoonlijk matrasadvies

De Auping Better Days app, die vanaf vandaag te downloaden is, geeft de consument persoonlijk en objectief advies. De slaapcoach helpt de consument met verschillende tips nóg beter te slapen. De app heeft bijvoorbeeld een intelligente wekker die ervoor zorgt dat je wakker wordt gemaakt op het juiste moment van je slaapcyclus. Ook krijgt de consument een matrasadvies op basis van persoonlijke voorkeuren en ergonomische factoren zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw. Zo is er een fotofunctionaliteit waarmee de consument ziet hoe recht zijn of haar ruggengraat op de huidige matras ligt. Ook kan de consument in vijf nachten slaapdata, zoals slaapduur en aantal draaimomenten, opnemen. Dit alles resulteert in een persoonlijk slaapprofiel waaruit blijkt wat de consument belangrijk vindt en nodig heeft voor een goede nachtrust. Met dit profiel gaat de consument naar de Auping winkel waar zijn persoonlijke voorkeuren, behoeften én de kennis van de Auping adviseur samenkomen. Samen vinden zij de best passende matras, voor een goede nachtrust en een energieke dag.

Duurzaam matrassenportfolio

Auping heeft zijn matrassenportfolio vernieuwd waardoor deze nog beter aansluit bij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de consument en bij de ambitie van Auping om in 2020 volledig duurzaam te produceren. De matrassen hebben een duurzamere kwaliteit en verbeterd gebruiksgemak zoals een handige rits waarbij de bovenlaag (de tijk) eenvoudig gereinigd kan worden. Daarnaast bestaan de matrassen grotendeels uit herbruikbare materialen en grondstoffen én is het productieproces milieuvriendelijk. Bij aanschaf van een nieuwe matras neemt Auping de oude matras, ongeacht het merk, terug om deze op verantwoorde wijze te laten recyclen. Hiermee voorkomt Auping dat deze matrassen in de verbrandingsoven verdwijnen, zoals gebeurt met een groot deel van de 1.2 miljoen matrassen die jaarlijks bij het grofvuil worden gezet.

De matras die perfect bij je past

De Auping matrassen zijn toegankelijk voor een breed publiek, van jonge mensen die hun eerste huis inrichten tot mensen die toe zijn aan meer comfort en ondersteuning. Het nieuwe portfolio heeft een heldere opbouw met verschillende keuzemogelijkheden, waardoor er voor iedereen een matras is dat aansluit bij zijn of haar persoonlijke voorkeuren en behoeften. De nieuwe matrassen zijn verkrijgbaar vanaf €495,-. Het matrassenportfolio is te bekijken op www.auping.nl en verkrijgbaar bij de Auping Plaza’s en geselecteerde Auping dealers.

matras auping

Over Koninklijke Auping bv

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Het uitgangspunt van Koninklijke Auping bv. is dat goed slapen altijd nog beter kan. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar, elke dag weer met passie en nieuwsgierigheid, aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal.

In 1888 voltrok zich een revolutie in de beddenwereld. Johannes Auping bedacht de spiraalbodem. Wat had hij voor ogen? Een bed dat het slapen gezonder en comfortabeler zou maken. Daarna volgden matrassen en boxsprings. Auping is een A-merk-, productie- en retailbedrijf dat uitgroeide tot dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux, met meerdere verkoopvestigingen in Europa en een distributie over een groot deel van de wereld. Auping staat voor premium kwaliteit en duurzaamheid. Daarom wordt bewust gekozen voor productie in Deventer. Daar wordt jarenlange expertise en vakkundigheid gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design. En wordt geluisterd naar de wensen en dromen van consumenten, in elke fase van hun leven.

Auping streeft naar gezonde groei en heeft een groen DNA. Het bedrijf investeert dan ook fundamenteel in duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht.

 

www.auping.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *