woontrends

Fourfabrics introduceert nieuwe collectie woontrends in 4 verrassende thema’s

Het Nederlandse label FourFabrics bestaat dit jaar alweer 1 jaar en timmert hard aan de weg! Het merk lanceert elk modeseizoen vier nieuwe collecties met woonaccessoires. De thema’s van dit najaar zijn Animal Pluche, Earth Colours, Winter Pastels en Arabic Nights. Dat FourFabrics uit zijn jasje groeit blijkt wel uit het feit dat de producten niet alleen meer via de webwinkel worden verkocht. Het succesvolle merk is bij steeds meer verkooppunten te verkrijgen, waaronder alle Loods 5 winkels.

FourFabrics lanceert vier nieuwe collecties, perfect passend bij de huidige trends op mode- en woongebied. Of je nu houdt van een Oosterse inrichting of het juist leuk vindt om te werken met dierenprints, pastel- of aardetinten in je interieur, FourFabrics heeft voor elk wat wils! De collecties bestaan uit kussens, plaids, krukjes en andere decoratieve items, zoals manden, vazen en wandkaarten. Elke collectie is geïnspireerd op de huidige mode- en woontrends en bestaat uit unieke items in een beperkte oplage.

Animal Pluche
Dierenprints en vachten zijn letterlijk en figuurlijk hot dit najaar. Vooral de warme uitstraling van de stevige stoffen uit de productreeks Animal Pluche doet verlangen naar winterse avonden bij de houtkachel. Accessoires met rendieren geven deze trend een speels en extra winters karakter.

woontrends

Earth Colours
De producten in het thema Earth Colours brengen de kleuren van de natuur in huis. De collectie bestaat uit sfeervolle producten gemaakt van robuuste en vooral warme materialen. Olieachtige kleuren en aardetinten, gecombineerd met accessoires van drijfhout en gedroogde palmen brengen rust en gezelligheid in vele interieurs.

Winter Pastels
De pasteltrend zet zich nog even door dit najaar. Warme oudroze en mintgroene pastellen gecombineerd met betongrijs, creëren een warme winterse woontrend. Accessoires met visgraat motieven en een verweerd uiterlijk geven deze Winter Pastels trend een unieke retro touch.

Arabic Nights
De Arabic Nights collectie kenmerkt zich door woonaccessoires in blauw/wit en (oker)geel. De kleuren zijn een mooie match en maken deze Oosterse woontrend net wat spannender. De dessins doen denken aan Oosterse oorden en hamams. Het oker(goud)geel geeft deze trend een warm en sfeervol karakter, net zoals de lampjes in de 1001 Arabische nachten.

Over FourFabrics

FourFabrics is een Nederlands label dat per modeseizoen vier eigenzinnige lijnen met woontrends en -accessoires lanceert. Het team van FourFabrics heeft een passie voor stoffen, lifestyle en originaliteit. Bij het samenstellen van de collecties wordt bewust gekozen voor betaalbare items in een beperkte oplage. Zo heb je altijd iets origineels in handen. De collectie van FourFabrics is verkrijgbaar via www.fourfabrics.nl en bij alle Loods 5 winkels. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *