Fotobehangen

Kies zelf een originele foto voor vliesbehang

Fotobehang is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maar het kan zijn dat je tussen de standaard collecties net niet vindt waar je naar op zoek bent. Of mogelijk wil je iets wat geheel origineel is en zoek je daarom net iets anders dan anderen. Hiervoor biedt Fotobehangen.nl, de specialist in fotobehang, een handige tool waarmee je tussen duizenden en duizenden foto´s een originele afbeelding kunt zoeken. Al vanaf €30 per m2 heb je een gepersonaliseerd fotobehang van een foto naar keuze.

De fotodatabase van Fotobehangen geeft je de mogelijkheid om op elk thema of zoekwoord passende foto´s te vinden voor een fotobehang op maat. Dus of je nu graag je muur een nieuw uiterlijk geeft met een veld vol bloemen, een uitgestrekt landschap wilt om naar te kijken of juist een stadsuitzicht zoekt, in de fotodatabase vind je het allemaal. En meer! Als je eenmaal een foto gekozen hebt, kun je de exacte maten van de muur aangeven zodat het fotobehang op maat voor jouw muur gemaakt wordt. En doordat je gelijk de prijs voor het gehele behang te zien krijgt, kom je niet voor verrassingen met de uiteindelijke prijs te staan.

fotobehangen

Gepersonaliseerd fotobehang

Als je zelf een foto selecteert bij Fotobehangen.nl, wordt dit op vliesbehang geproduceerd. Je ontvangt het behang dan in banen op een rol. De banen snij je op de gemarkeerde delen van elkaar los en je plakt deze van links naar rechts strak tegen elkaar op de muur. Als je wilt kun je natuurlijk ook aan de rechterkant van de muur beginnen, dan moet je er alleen even op letten dat je met de laatste baan van de rol begint en niet met de eerste. Het handige van vliesbehang is dat je geen geknoei hebt met plaksel en behangtafels, je kunt de lijm namelijk rechtstreeks op de muur aanbrengen voordat je het behang er tegenaan plakt. Dit maakt het aanbrengen wel zo makkelijk.

fotobehangen assortiment

Benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden die er zijn voor een foto op behang? Neem vooral eens een kijkje in de fotodatabase van Fotobehangen.nl. Laat je inspireren en zoek de foto uit die het beste in jouw interieur past!

fotobehangen muur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *