Terre d'Azur

Even opladen in de bad-slaapkamer

Wellness binnen handbereik

Met het verstrijken van de jaren veranderen woonwensen. Kleine kinderen worden groot en vliegen uit, er komen nieuwe producten op de markt en je behoeften veranderen. Veranderingen in woonbehoefte hoeven gelukkig niet altijd gepaard te gaan met een verhuizing. Ben je tevreden met jouw huis en de ligging ervan, dan kun je eens kritisch kijken naar de indeling en de mogelijkheden om de woning aan te passen. Soms zijn kleine ingrepen al voldoende om de woning te transformeren in een nieuw woonparadijs.

Even opladen in de bad-slaapkamer

De tijd dat de woning uit strikt gescheiden ruimtes bestond ligt ver achter ons. De woonbeleving verspreidt zich over het hele huis en ruimtes vloeien in elkaar over. Baden en slapen kan tegenwoordig in dezelfde ruimte. Een opkomende trend is het samenvoegen van de badkamer met de slaapkamer. Het samenvoegen van deze vertrekken is niet zo vreemd; het zijn de ruimtes bij uitstek om je even terug te trekken en op te laden. Leveranciers van bad- en slaapkamermeubelen hebben deze trend doorgevoerd in het aanbod bad- en slaapkamermeubels, waardoor er geen concessies hoeven worden gedaan op het gebied van sfeer en stijl. 

Extra ruimte

Het samenvoegen van de slaapkamer en badkamer levert in de meeste gevallen ook extra ruimte op. Ruimte die zich prima leent voor bijvoorbeeld het plaatsen van een stoom-, infrarood- of saunacabine. Een dergelijke cabine gecombineerd met een weldadige regendouche en een bad om heerlijk in weg te zakken enerzijds en een comfortabel bed en misschien een chaise lounge anderzijds, maken van de gecombineerde bad- en slaapkamer een oase van rust, ontspanning en wellness.

Meer informatie: Voorlichtingsburo Wonen

_Voorlichtingsburo_Wonen

www.voorlichtingsburowonen.nl

Dekker
Dekker
Dansani
Dansani
Intertop wellness
Intertop wellness

slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *