Fotobehang

Als je je muur een metamorfose wilt geven, hoef je hier helemaal geen groot budget voor uit te trekken. Met goedkoop fotobehang kun je de hele muur al behangen voor onder de 50€. En doordat er verschillende motieven en patronen verkrijgbaar zijn, kies je ook nog eens een behangpapier dat perfect bij jouw interieur past.

Door je muur een nieuw uiterlijk te geven, verander je gelijk de look van de hele kamer. Nu wordt er vaak gedacht dat het behangen van een hele muur van bijvoorbeeld ruim 3 meter breed een dure klus is. Echter, Muurmode.nl laat je zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Deze specialist in bijzondere en originele muurdecoratie biedt een uitgebreid assortiment standaard modellen tegen een lage prijs.

fotobehang neutral

Foto behangpapier

Behang kan van verschillende materialen gemaakt worden. Een goedkoop behang is behangpapier. Dit behang wordt in standaard maten in diverse delen geleverd en is dus gemaakt van papier. Afwijkende maten zijn helaas niet mogelijk, maar natuurlijk kun je als je muur kleiner is dan de geleverde maten het behang altijd makkelijk op maat snijden. Deze standaard maten zijn afkomstig van bijvoorbeeld de bekende fabrikant Komar fotobehang. Foto behangpapier plak je gewoon met behanglijm op de muur, hiervoor kun je handig de gebruiksaanwijzing volgen. Nadat het behang op de muur zit, zal het nieuwe uiterlijk van de muur je zeker verrassen.

fotobehang bloemen

Diverse sferen op de muur

Voor de nieuwe look van de muur kun je uit diverse prints kiezen. Zo zijn er modellen met bijvoorbeeld houten planken, om aan te sluiten bij de trend van het gebruik van sloophout in het interieur. Natuurlijk is er ook allerlei goedkoop fotobehang verkrijgbaar met afbeeldingen van strand, zee, bloemen en bossen om je kamer een natuurlijke uitstraling te geven. En voor de reisliefhebbers is er behangpapier waarbij je elke dag uitkijkt over je favoriete wereldstad. Kortom, er is volop keuze in verschillende sferen.

fotobehang skyline

Ook genieten van een nieuw uitzicht en wil je behang online kopen? Bezoek snel muurmode.nl en zoek jouw favoriete nieuwe muurdecoratie uit!

fotobehang fotobehang penthouse fotobehang natuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *