Fair Fabrics – Veelzijdige handgemaakte manden

Fair Fabrics – Veelzijdige handgemaakte manden

Alle manden van Fair Fabrics worden met de hand gemaakt in Marokko. De producenten wonen in het rifgebergte en worden eerlijk betaald voor het maken van deze producten. De mand die wij gebruiken, mand Mohammed, is gemaakt van natuurlijke materialen en afgewerkt met een handig en stevig leren handvat. De palmbladeren zijn mooi om het riet geknoopt waardoor de mand extra sterk is en ook als tas kan worden gebruikt. Door het kopen van een mand, of een van de andere producten, draag je als koper dus een steentje bij aan de ontwikkeling van de makers. De opbrengst gaat namelijk rechtstreeks naar de persoon die het product heeft gemaakt.

Naast woonaccessoires heeft Fair Fabrics  ook geweldige eyecatchers voor in huis. Het bedrijf heeft een aantal bestsellers opgenomen zoals de schapenwollen dekens, unieke tapijten en woonkleden. Elke seizoen is er bovendien een extra aanvulling in het assortiment zoals bijvoorbeeld de hamamdoeken en handgeschilderde theeglazen.

Over Fair Fabrics

Fair Fabrics is een winkel voor eerlijke en duurzame interieurmode, cadeaus en accessoires. Tijdens de vele reizen over de wereld werd de oprichtster geïnspireerd door het ambacht, de verscheidenheid en meest bijzondere producten die overal werden gemaakt.

De prijs waarvoor Fair Fabrics haar producten inkoopt staat in verhouding tot de werkelijke productiekosten, en wordt dus niet bepaald door de verhoudingen op de internationale markt. Koop je een product bij Fair Fabrics, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers. Fair Fabrics staat voor producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Het milieu mag niet worden belast en er mag geen sprake zijn van uitbuiting van kinderen.

mand-mohammed-fair-fabrics

mand-ijja-fair-fabrics

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *