esta gold behang

ESTAhome’s nieuwste behangcollectie Black & White

Black & White – with a splash of gold

Net als yin en yang kunnen zwart en wit simpelweg niet zonder elkaar. Wit zorgt voor een flinke dosis licht, waardoor zwarte elementen maximaal tot hun recht komen. Voeg daar nog eens een vleugje goud aan toe en je hebt echt een “match made in heaven”! Kortom: met Black & White – with a splash of gold heb je het perfecte recept in handen voor een fris en stijlvol interieur dat mag opvallen!

Groots effect met minimalistisch design

Line art is dé trend in de interieurwereld. Elegante dunne lijntekeningen in goud, zwart, wit of pastel vind je op kussens, vloerkleden, posters of beddengoed en zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Wij vinden dat deze trendy print ook niet mag ontbreken in deze collectie en daarom ontwierpen wij “Faces”. Een elegante serie lijntekeningen die ondanks hun simplistische design een echte eye-catcher van je wand maken!

behang esta gezichten

Be bold with gold

Goud is stijlvol, elegant en een echte blikvanger. Goud maakt een kil interieur warm en geeft glans aan alles wat dof is. Goud is tijdloos, chic en stoer. Goud mag gezien worden. Of je het nu subtiel of rijkelijk toepast, er zijn genoeg redenen om je interieur “a splash of gold” te geven!

behang esta kinderkamer

Productinformatie en verkoopadressen

Het behang uit Black & White kost €34,95 per rol (53cm. x10.05m.). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm de muur in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen.Voor alle behangprints uit Black & White zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

Black & White is verkrijgbaar via de webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en bij de betere verf- en behangspeciaalzaken. Kijk voor meer informatie over Black & White en andere collecties op ESTAhome.nl of stuur een e-mail naar hello@estahome.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *