energie besparen

Energie besparen door het gebruik van LED verlichting

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken: LED lampen. Waar vroeger de gloeilamp de boventoon voerde, wordt er tegenwoordig veel LED verlichting gebruikt. In 2012 namen we al afscheid van de gloeilamp, deze werd toen verboden. En vanaf 2018 gaan we ook langzaamaan afscheid nemen van sommige types halogeenlampen. Waarom? Vanwege het energieverbruik!

LED verlichting en energieverbruik
We meldden eerder al dat LED verlichting energiezuinig is. Een LED lamp verbruikt slechts 15% van de stroom vergeleken met een halogeenlamp. Per LED lamp kan dit tot wel €80,- schelen. Maar dat is niet alles. LED verlichting heeft een lange levensduur van ongeveer 30.000 branduren. Als u de lamp 8 uur per dan laat branden, gaat deze meer dan 10 jaar mee!
Maar LED verlichting heeft nog meer voordelen. Zo wordt een LED lamp niet warm, u kunt er dus nooit uw handen aan branden en u krijgt ook geen donkere plekken aan de muur. LED verlichting is ook niet gevoelig voor schokken en trillingen. Dit in tegenstelling tot een halogeenlamp, die hier absoluut niet tegen kan.

LED verlichting van de Groenestroomshop
Bent u overtuigd en wilt u ook LED verlichting kopen? Kijkt u dan eens op de website van de Groenestroomshop. De Groenestroomshop is de online specialist op het gebied van LED verlichting. Zij verkopen onder andere LED lampen, LED spots, LED strips maar ook LED tuinverlichting en LED badkamerverlichting. Op LED verlichting van de Groenestroomshop krijgt u 2 jaar garantie en het wordt ook nog eens gratis verzonden als u voor meer dan € 50,- besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *