emaille bordjes

Emaille bordjes voor in je interieur.

Je huis is niet compleet met alleen maar meubels. Zonder decoratie wordt je huis al snel saai, kaal en onpersoonlijk. Om het gezellig te maken heb je accessoires nodig. Met accessoires kun je je interieur echt persoonlijk maken en laten zien we je bent. Emaille bordjes zijn leuk voor als je een nieuwe woning koopt, maar ook om als je toe bent aan nieuwe accessoires in je woning.

Met Emaille maak je de uitstraling van je huis helemaal. Het effect van emaille is niet te evenaren met andere materialen. Hierdoor zal je woning een echte authentieke uitstraling krijgen. Ga jij voor een klassieke of moderne look?

Het productieproces van emaille bordjes

Emaille is een handgemaakt natuurproduct, de bordjes worden geproduceerd in de oven op een temperatuur van 800ºC. De basis wordt gemaakt van gemalen glas met pigmenten. Op deze manier zullen de emaille bordjes niet verkleuren of roesten. Zo weet je zeker dat je bordjes binnen of buiten jarenlang meegaan.

Emaille is een zeer duurzaam product en is daarom een stuk beter voor het milieu dan andere soorten materialen zoals plastic.

Emaille is extreem kleurvast hierdoor kun je er met gemak 50 jaar mee vooruit. Na dat de bordjes uit de oven komen krijgen ze een prachtig glans effect. Voordeel is dat het gemakkelijk schoon te houden is met een niet bijtend schoonmaakmiddel. Het materiaal is hard en buigt niet, zorg dat je de bordjes niet te hard aandraait met bijvoorbeeld een schroef. Dit kan er voor zorgen dat het emaille barst. Wees daarom altijd voorzichtig met het aanbrengen van emaille bordjes.

emaille-bordjes

Mogelijkheden met emaille bordjes

Met de moderne technieken van tegenwoordig is het mogelijk om alle soorten afbeeldingen of teksten op een emaille bordje aan te brengen. Neem bijvoorbeeld huisnummers, familienamen of een bedrijfslogo maar ook voor horecaborden is emaille een prachtige oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Jan Dijkstra


e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Google Plus

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *