Eikenhouten vloeren

Eikenhouten vloeren: de ultieme keuze voor jouw huis?

Op zoek naar een houten vloer die zowel stijlvol als duurzaam is? Overweeg dan een eikenhouten vloer. Deze prachtige vloeren zijn al eeuwenlang geliefd. Niet alleen is hun uiterlijk ongeëvenaard, ook hebben ze een paar praktische voordelen ten opzichte van andere houtsoorten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Waarom zou je kiezen voor een eikenhouten vloer?

Er zijn behoorlijk wat redenen om voor een eikenhouten vloeren te gaan. Reden 1: ze zijn ontzettend duurzaam en gaan lang mee wanneer je ze goed onderhoudt. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken. Wist je dat je op een vloer van Dutzfloors zelfs wijnvlekken eenvoudig verwijdert? Maak je dus geen zorgen met rondrennende kinderen of huisdieren.

Een eikenhouten vloer is mode-vast. Daarmee bedoelen we: ongeacht wat de laatste interieurtrend is, zo’n vloer past er altijd bij. Daarnaast is eikenhout goed te bewerken. Je kunt ze in een breed scala aan kleuren en afwerkingen krijgen, precies zodat de vloer bij je interieur past.

Eikenhout en het klimaat

Duurzaamheid staat bij steeds meer mensen op de agenda. Het is  populair om producten in huis te halen die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Gelukkig geldt dat ook eikenhout. Vloeren van Dutzfloors zijn gemaakt van duurzaam gekapt hout, wat betekent dat ze niet bijdragen aan afbraak van het regenwoud of andere ecosystemen. Voor duurzame houten vloeren ben je bij Dutzfloors zeker op het juiste adres. 

Eikenhouten vloeren en de waarde van je woning

Tot slot verhogen eikenhouten vloeren de waarde van je huis. Misschien woon je nu nog prachtig en wil je nog lang niet weg. Maar mocht je ooit verhuizen en je hebt een eikenhouten vloer liggen, legt dat je zeker geen windeieren. De vloer maakt zeker indruk op potentiële kopers. Er zijn veel huizen die sneller zijn verkocht omdat kopers onder de indruk waren van de bestaande vloer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *