eetkamerstoel leen bakker

Eetkamerstoelen

Nog even en dan mag ik mijn eigen appartement gaan inrichten. Ik heb gisteren een app op mijn telefoon geïnstalleerd zodat we kunnen zien hoe lang we nog moeten wachten voordat we de sleutel krijgen. Vanaf vandaag duurt het nog 2 maanden, 3 dagen en 23 uur voordat ik de eigenaar ben van mijn eigen appartement.

Een aantal dingen van mijn huidige woning gaan mee maar verder wil ik het lowbudget inrichten. Ik heb geluk dat een aantal mensen in mijn omgeving van meubels gaan wisselen waardoor ik onder andere een bank, een tafel en een kledingkast cadeau heb gekregen of voor weinig kan overnemen.
Er zijn nog een aantal dingen welke op mijn lijstje staan. Een van die items zijn 2 of drie eetkamerstoelen van Leen Bakker.

10302021-0300

Ik heb 2 oude houten stoelen op de kop kunnen tikken. Ik ben nog aan het overwegen of ik ze blauw ga verven. Vele van jullie weten natuurlijk dat ik dol ben op blauw en dit zal dan ook de hoofdkleur worden.
Op dit moment ben ik aan het wachten op staaltjes behang en vanuit daar ga ik verder werken aan mijn nieuwe interieur. Omdat ik maar 2 van die stoelen op de kop heb kunnen tikken en wil gaan voor een stoelenmix ga ik op zoek naar nog een paar andere stoelen.

Design voor een laag budget

Na het zien van de nieuwe video van Leen Bakker waarin ze een loft fantastisch hebben ingericht met na het oogt een hele dure smaak ben ik even bij hen op de site gaan kijken. Zij hebben erg leuke stoffen eetkamerstoelen welke weer een mooi contrast met de houten stoelen kunnen geven. Maar ook de eetkamerstoel Verdal vind ik erg leuk. En als ik puur ga kijken naar budget zou ik de Belfast stoel kiezen. Deze heeft een mooie lage prijs en met drie kinderen is hout natuurlijk makkelijker schoon te maken dan stof.eetkamerstoelen leen bakkerIk heb besloten eerst alles wat ik heb neer te zetten en als dat plaatje staat te kiezen welke eetkamerstoelen ik er bij voeg. Dit ligt er namelijk ook een beetje aan of het alleen eetkamerstoelen worden of dat ze ook nog een andere functie krijgen. Als ik hem namelijk ook deels als fauteuil of bureaustoel ga gebruiken moet hij toch net even iets lekkerder zitten dan een houten eetkamerstoel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *