boxspring

De voordelen van een boxspring

Wat is er veel veranderd op het gebied van slapen. Van slapen op stro naar een bed zo luxe als in een hotelkamer. De luxe die we in een hotel ervaren kunnen we ook in onze eigen slaapkamer toepassen. Want in de meeste slaapkamers staat tegenwoordig een boxspring. De reden waarom zoveel mensen voor een boxspring kiezen is omdat een boxspring zoveel voordelen biedt.

Voordelen boxsprings:

  1. Door de verschillende matrassen kan je genieten van optimale ondersteuning.
  2. De matrassen zijn per persoon aan te passen waardoor iedereen een bed heeft welke past bij zijn/haar lichaam en slaaphouding. De een wenst een hard matras, de ander een zacht matras. Met een boxspring is alles per helft aan te passen.
  3. Omdat er zoveel verschillende design mogelijkheden zijn (kleur, pootjes, hoofdbord, enz.) kan je een boxspring geheel aanpassen aan je interieur.
  4. Persoonlijk vind ik de hoge instap heel erg fijn. Zeker als je rugklachten hebt is het fijn dat je een hoog bed hebt.
  5. Lange levensduur: doordat alles los te vervangen is heeft een boxspring een lange levensduur.
  6. Ook bij een boxspring kan je luxe accessoires toevoegen. Je kan er zelfs voor kiezen om een verstelbare bodem te kiezen. Met een speciale topmatras kan je dan per matras bepalen hoe je wilt liggen. Ideaal als de een wil lezen en de ander al wil slapen.

boxspring

Wil je ook je slaapkamer inrichten in met een luxe hotelkamersfeer en ben je nog op zoek naar een boxspring klik hier voor meer inspiratie en een grote collecties boxsprings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *