vloerkleed

Een vloerkleed voor elk seizoen

Veel mensen denken bij een vloerkleed al snel aan dat kleedje voor de open haard. Romantisch met zijn tweeën op een hoogpolig kleedje liggen. Vuurtje en glaasje wijn er bij, het ultieme genieten.

Toch is een vloerkleed veel meer dan een romantische accessoire. Toen ik op mij zelf ging wonen na mijn scheiding was mijn grote wens een vloerkleed. Mannen hebben nu eenmaal weinig met een vloerkleed als het niet voor de open haard ligt. 😉 Mijn kinderen waren zo lief om mij voor mijn verjaardag een vloerkleed te geven. Een mooie ronde.

Sukhi vloerkleed

Ik vind namelijk dat een kleed je interieur een warm en knus gevoel geeft. Het brengt items samen en kan, afhankelijk van het design, ook echt een eyecatcher zijn.

Nu ga ik deze maand samenwonen en een van de 1e items welke op mijn verlanglijst om mee te nemen vanuit mijn eigen interieur is mijn vloerkleed. Of beter gezegd ik wil gewoon weer een vloerkleed.

In mijn nieuwe interieur is in tegenstelling tot de inrichting die ik altijd heb gehad veel meer kleur. Mijn grijze vloerkleed past er goed bij maar dit interieur vraagt om meer. Daarbij houden we erg van unieke items. Zo hebben we recent een moderne slingerklok van Kloq gekocht. En zijn we in afwachting van bijzondere salontafels. Daar hoort dan ook een bijzonder kleed bij. Kleden zoals die van het merk Sukhi.

Ik volg hen al heel erg lang. Zij zijn een sociale onderneming en al hun kleden worden met de hand gemaakt. Zij zorgen er voor dat hun maaksters een goede prijs krijgen zodat zij in betere levensomstandigheden kunnen verkeren. Hierdoor kunnen zij hun kinderen een betere toekomst bieden. Bij de aardbeving in 2017 heeft Sukhi er alles aan gedaan om hun maaksters in Nepal te helpen. Daarbij vond ik het erg leuk dat zij via Facebook ons op de hoogte hielden van alle ontwikkelingen. Zo leefde je mee met de makers van deze prachtige kleden. En ze hebben niet alleen maaksters in Nepal, ook in India en Marokko. Sukhi is de enige die de bijzondere Beni Ouarain kleden uit Marokko mag verkopen. Zien hoe deze gemaakt worden? Bekijk de video: https://vimeo.com/227033942

Wist je overigens dat je een rond Beni Ouarain kleed kan winnen? Kijk maar eens op de site van Sukhi.

Ik heb voor nu mijn ronde grijze neergelegd. Tijdens het verhuizen hadden we hem “tijdelijk” even bij de loveseat neergezet en daar vinden we hem beide goed liggen. Als dit bevalt gaan we samen op zoek naar een kleed welke past bij de stijl van het huis. En natuurlijk gaan we dan eerst op de site van Sukhi kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *