ClimaBest Deluxe Boxspring slaapkamer

Breng het voorjaar naar je slaapkamer

Het voorjaar is al een aantal weken geleden begonnen, en dat kunnen we merken! De zon schijnt lang en de temperaturen zijn omhoog gegaan. De vogels fluiten weer en de geur van gemaaid gras hangt lekker in de lucht. Het is tijd om je slaapkamer en boxspring een make-over te geven, zodat je optimaal kan genieten van het voorjaar. In dit artikel lees je drie voorjaarstips om je slaapkamer stijlvol in te richten.

Breng de natuur naar binnen

De lente is heel speciaal omdat je omgeving verandert. In deze periode gaan mensen vaker naar buiten om te genieten van het weer. Dit is het perfecte moment om mooie bloemen te plukken. Deze bloemen kan je vervolgens in je slaapkamer plaatsen. Dit geeft een frisse geur. Het is ook heel leuk om een kleurrijk schilderij op te hangen aan de muur. De sfeer zal gegarandeerd verbeteren.

Kies voor een kleurig dekbedovertrek

De reden dat het voorjaar veel mensen vrolijk maakt, is omdat het zo kleurrijk is. Je kunt je slaapkamer een make-over geven door een dekbedovertrek in felle kleuren en met symbolen van bloemen en hartjes te kopen. Dit heeft een ander effect op je humeur dan een grijs dekbedovertrek.

Upgrade je matras naar de lente

Het komt vaak voor dat mensen moeten wennen aan de overgang van winter naar lente. De slaapkamer is namelijk nog ingericht in de winterstijl terwijl het binnen veel warmer is geworden. Veel mensen ervaren daarom klachten zoals nachtelijk transpireren en benauwdheid. Het is belangrijk dat je de juiste kleding aan hebt en dat de slaapkamer goed ventileert. Maar de oorzaak van deze klachten kan ook liggen aan het soort matras wat je hebt of de dikte van de dekbed. Sommige matrassen zijn namelijk onvoldoende temperatuur regulerend en kunnen niet goed vocht verwerken. LivingComfort biedt hier een oplossing voor. Met verkoelende matrassen die in alle seizoenen van het jaar gebruikt kunnen worden. Nachtelijk transpireren zal voortaan tot het verleden behoren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *