Een opgeruimd huis

Een van de dingen die horen bij het voorjaar is de grote voorjaarsschoonmaak. Met et de voorjaarsschoonmaak willen we ons huis eens even goed schoonmaken. Maar ook willen we met deze schoonmaak  ruimte maken. Ruimte voor de zon maar ook ruimte in huis. Maanden hebben we binnen doorgebracht en op die manier ook veel om ons heen verzameld. Z0 gebruiken we in de winter veel kussens en plaids welke in de zomer opgeborgen kunnen worden. Tijd dus om te zorgen voor een opgeruimd huis. En opruimen start met opbergen in deze blog daarom 5 leuke opbergmogelijkheden:

opgeruimd huis

1. Rieten manden

Rieten manden geven sfeer aan je interieur. Je kan kiezen voor een open of dichte versie. In de open versie kan je mooie tijdschriften neer leggen of je verzameling mooie kussens. Die plaid die je ooit van je oma hebt gekregen en zo lekker warm is maar eigenlijk er niet erg mooi meer uit ziet kan je in een mand met deksel neerleggen.

papieren opbergzak2. Papieren opbergzak

Deze zakken zijn niet alleen leuk om je eigen spullen in op te bergen. Ik vind ze echt heel erg geschikt voor het opbergen van speelgoed. Deze papieren opbergzakken zijn ook in het wit verkrijgbaar.

string pocket kast

3. String pocket kast

Opbergen hoeft niet altijd te betekenen dat je iets uit het zicht haalt. Mooie accessoires, foto’s en boeken verdienen een plekje in het zicht.  En door de jaren heen verzamelen we vaak steeds meer van dit soort mooie dierbare items. Een goed idee om dan een string kast aan te schaffen. Deze kast groeit namelijk met je mee. Het biedt de mogelijkheid tot uitbreiding.

opbergkist

4. Geheime kist

Heb jij iets spannends te verbergen? Dan kan je gebruik maken van deze kist. Al je geheimen worden bewaard in deze opbergkist.

keukentrolley

5. Keukentrolley

Een trolley is niet alleen handig in de keuken voor bijvoorbeeld je kruiden en olieen maar ook in de woonkamer kan je deze goed gebruiken. Als je kinderen hebt is de trolley ideaal om alle knutselspullen in te bewaren. Als ze willen knustelen zet je de trolley naast de tafel en ze kunnen beginnen.
Persoonlijk gebruik ik een trolley voor mijn kantoorartikelen. Bovenop de trolley staat mijn printer en in de lades zitten de dingen die ik nodig heb voor mijn werk. Mijn notitieboek, de planning, pennen enz. ’s Avonds rij ik de trolley naar de bijkeuken zodat hij uit het zicht is en overdag pak ik hem er weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *