barok behang

Een klassiek interieur: luxe en stijlvol

Naast de stijlen minimalistisch, Scandinavisch en industrieel zijn we steeds vaker de klassiek stijl weer terugkomen. Een stijl welke je interier een luxe uitstraling geeft. Maar hoe creëer je nu die klassieke stijl?

Welke materialen passen goed bij een klassiek interieur?

1. Barok behang

Barok behang is weer helemaal in en past heel erg goed bij een klassiek interieur. Er is enorm veel keuze. Ga voor een behang welke je makkelijk kan combineren. Probeer niet de hele kamer met barok behang te behangen maar kies een goede muur en verf de andere muren. Of kies voor een behang welke te combineren is. Zoals deze van Arthouse:

klassiek interieurOp zoek naar een enorme collectie klassiek behang? Kijk dan eens naar Klassiek behang bij behangexpert.nl. Zij hebben een groot aanbod van o.a. de grote merken zoals Eijffinger, Wallconverings Unlimited en Arthouse.

2. Messing meubels

Bij een klassiek interieur horen meubelen die luxe en welvaart uitstralen. Daar horen geen witte meubelen bij maar meubels met stijl. Ga daarom voor messing meubelen. Deze kan je eventueel combineren met een marmeren blad.

3. Stijlvolle stoffen

Ook met de stoffen moet je uitpakken als je gaat voor een klassieke stijl. Ga voor velour, fluweel, glanzend stoffen zoals zijde. Laat deze stoffen op verschillende manieren terugkomen in je interieur. Gebruik ze voor de gordijnen maar ook in de kussentjes die je op je bank en stoelen neerlegt. En zelfs in je vloerkleed. Ga voor een luxe hoogpolig vloerkleed voor dat extra luxe effect.

Een klassiek interieur mag een beetje over de top zijn. Je accessoires mogen weeldig en duidelijk aanwezig zijn. Kies voor mooie grote kroonluchters boven je tafel, een schemerlamp met een enorme stoffen kap of een enorme grote spiegel met een prachtige lijst. Laat zien wat je in huis hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *