Een goed ingerichte slaapkamer is het begin van een zalige nachtrust.

Slaap jij goed? Is jouw kamer helemaal zen ingericht? Of kan je slaapkamer wel iets meer rust gebruiken?

Een slaapkamer moet rust uitstralen. Het is heel vervelend om elke keer weer in een rommelige kamer wakker te worden. Onze slaapkamer is op dit moment niet erg georganiseerd en dat komt mede door de dakkapel die nog geplaatst moet worden. We slapen tussen de dozen en niets staat op de juiste plek. Daarbij ligt een zijde van de kamer nog open omdat eerst de dakkapel aan de voorzijde geplaatst moet worden voordat we kunnen gaan afbouwen.

Gelukkig hebben wel een gezellig plekje. In het deel waar we slapen zorgen we wel voor een warme plek. Een plek waar we tot rust kunnen komen. Dat doen we onder andere door goed beddengoed van slaaptextiel.nl. Want een dekbedovertrek geeft toch altijd de sfeer weer. Het is een van de grootste eyecatcher in een slaapkamer.

Verder hebben tegenwoordig een bankje op zolder waardoor het al een stuk gezelliger wordt. Als straks de dakkapellen op het dak staan gaan we de zolder verder inrichten. Want pas als de badkamer en het kantoor ingericht zijn kan ik weer echt goed slapen. Dan kan ik voordat ik ga slapen nog even rond kijken naar ons paleisje en met een gerust hart in slaap vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *