Een georganiseerd huishouden

Dit memobord helpt je aan een georganiseerd huishouden

Elke woning kan wel wat tips voor het organiseren van het huishouden gebruiken. Iedereen kent het wel los liggende briefjes, notities en kaarten welke zich opstapelen op het aanrecht of de eettafel. Natuurlijk weten we allemaal dat het makkelijker is om deze ergens overzichtelijk op te hangen zodat je ze makkelijk terug kan vinden en iedereen ze ook kan zien.

Dit memobord biedt uitkomst. En het bord heeft nog een voordeel. Aan de ene zijde kan je alle briefjes en notities bewaren, aan de andere zijde heb je gelegenheid om dingen op te hangen. Hier kan je een bakje vol pennen hangen want dat is een van de item die het meest gezocht wordt in een huishouden. Ook de schaar, sleutels, touw en  andere nuttige items kan je hier ophangen.

Het plankje er onder is een keuze. Ligt er een beetje aan waar je het bord gaat ophangen en wat je toepassing er mee is. Wel handig als je net als op de foto een postbakje op zet. Maar je kan hem ook gebruiken als plaats om de telefoons op neer te leggen en als er in de buurt een stopcontact is kan je op deze plaats ook de opladers neerleggen.

Nog een aantal tips om het bord efficiënt te gebruiken:

  • Spreek met zijn allen af dat belangrijke brieven hier opgehangen worden.
  • Laat invulbriefjes van school of sport door de kinderen op het plankje of in het postbakje leggen zodat jij deze kan invullen.
  • Laat iedereen de gebruikte spullen van het bord ook meteen weer terugplaatsen.

Wil je bord maken kijk dan voor de werkomschrijving op Lowes

1 thought on “Een georganiseerd huishouden

  1. Wat een mooi memobord zeg. Wil zelf ook graag nog eens een memobord toevoegen in ons huis. Misschien dat ik hem wel zelf ga maken :), moet te doen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *