duurzame kranen badkamer

Een duurzame badkamer door duurzame kranen

Vind jij het belangrijk dat jouw badkamer er mooi uitziet, maar dat hij tegelijkertijd duurzaam is? Dat is tegenwoordig geen probleem meer. Middels vele ontwikkelde technieken maak jij jouw badkamer met een aantal kleine aanpassingen al een stuk duurzamer. Zo kun je kiezen voor badkamerartikelen van Meir. Dit zijn stijlvolle badkameraccessoires die mooi staan in iedere badkamer en daarnaast ook voor extra duurzaamheid zorgen.

Strak design

Wanneer jij kiest voor de duurzame badkamerartikelen van Meir kies jij voor kwaliteit en design. Zo is de zwarte doucheset een goed voorbeeld van een strak design en dit kan natuurlijk niet ontbreken in een moderne badkamer. Met een mat zwarte doucheset kies je daarnaast voor een unieke uitstraling. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook de zwarte badkamer kraan te plaatsen in jouw badkamer, deze past natuurlijk helemaal bij het design van de zwarte doucheset. Zo creëer je direct een hele andere sfeer in de gehele badkamer zonder dat hier een volledige renovatie aan vooraf gaat.

Waterbesparend

Een simpele manier om jouw badkamer duurzamer te maken is door minder water te verbruiken. Allereerst kun je dan het beste voor een douchebeurt kiezen in plaats van dat je een bad laat vollopen. Met 5 minuten douchen gebruik je namelijk gemiddeld 55 liter water, terwijl als jij een bad vol laat lopen, je al snel aan de 110 liter water zit. Nu zou je ervoor kunnen kiezen om minder lang te douchen, maar er zijn ook andere opties.

Echter is 55 liter schoon drinkwater nog steeds heel veel voor een korte douchebeurt. Nu zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om minder lang te douchen, maar er zijn verder ook andere opties. Wanneer jij kiest voor een douchekop van Meir, kies je namelijk niet alleen voor een geweldige belevenis, maar kies je ook voor een waterbesparende douche. De zwarte douchekop van Meir is namelijk voorzien van een smart engineering functie waarmee je tijdens jouw douchebeurt water bespaart. Dit klinkt misschien gek, maar toch is het echt zo. Doordat het water in de douchekop gecombineerd wordt met lucht, is er minder water nodig om de goede druk te veroorzaken. Zo kun je even lang blijven douchen, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

Energiebesparend

Naast dat water besparen in de badkamer milieuvriendelijk is, is het besparen van energie uiteraard ook duurzaam. Door gebruik te maken van de van regendouche bespaar je naast water, ook energie. Door de toevoeging van lucht middels de smart engineering functie, is er namelijk minder energie nodig om de juiste druk te creëren. Dit scheelt veel voor jouw energiemeter en tegelijkertijd dus ook voor de portefeuille. Met het gebruik van deze kranen denk je dus aan het milieu en tegelijkertijd aan je eigen bankrekening.

Kortom, middels een aantal aanpassingen kun je jouw badkamer zonder renovatie al veel duurzamer maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *