Een betoverende kerst in 3 stappen met Fairybell ®

Verlicht de donkere dagen! Met de fonkelende kerstbomen van Fairybell® creëer je in een mum van tijd een sprookjesachtig decor in de tuin. Er zijn kerstbomen voor aan de deur, in de grond en voor in de vlaggenmast.

De Fairybell® laat zich het beste omschrijven als kerstverlichting in kerstboomvorm. De verlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 1,45 tot maar liefst 10 meter. De twinkelende lampjes zorgen in elke tuin voor de ultieme kerstsfeer. Door de warm witte LED verlichting verbruikt de Fairybell® bovendien weinig energie: vriendelijk voor het milieu en de energierekening!

Believe in the magic of the season

Aan de deur
De Fairybell® 1D is een ‘plat’ model speciaal voor de deur. Hij wordt geleverd met een universele verstelbare bevestigingsband. Zo is hij binnen tien minuten op te hangen zonder beschadiging van de deur. Het deur-model is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 120 energiezuinige LED lampjes.

In de grond
De vrijstaande Fairybell® kerstbomen van 1,45 tot en met 3 meter kun je overal in de tuin ‘prikken’ door de meegeleverde mast en grondpin.

In de vlaggenmast
De grotere modellen van 6 tot 10 meter kunnen eenvoudig vanuit de doos worden opgetakeld in een vlaggenmast. Geen eigen vlaggenmast? Bij de 6 meter-modellen is een handige stapelbare mast bij te bestellen.

Verkoopinformatie
De Fairybell® kerstbomen kosten tussen € 49,95 en € 699,95 en zijn onder meer verkrijgbaar bij Intratuin. Daarnaast zijn ze te bestellen in de webshop van Fairybell®. Kijk voor meer informatie, alle modellen en prijzen op www.fairybell.nl.

fairybell

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *