COCO-MAT introduceert nieuwe wollen ‘topper’ Kamelia

Handgemaakt. 100 % natuurlijk . Diervriendelijk. Milieuvriendelijk. Natuurlijke ventilatie .
. Hyper allogeen. Warm in de winter. Koel in de zomer .

Het van oorsprong Griekse en duurzame lifestyle merk COCO-MAT, dat gespecialiseerd is in natuurlijke (slaap)producten lanceert vandaag haar 100% wollen ‘topper’-matras Kamelia. Het met de hand gemaakte topper is de perfecte aanvulling op een gewoon matras en zorgt voor directe ontspanning van het lichaam.

WOL-TAS-TISCH!

De Kamelia topper bestaat uit 100% virgin wol dat als eigenschap heeft het eigen lichaamstemperatuur te reguleren. Zo houdt de Kamelia het lichaam warm in de winter en juist koel in de zomer. Verder droogt wol snel op en heeft het een absorberende werking, waar door de topper zeer geschikt is voor de slaper die transpireert. De wol is gewonnen in Griekenland door het scheren van schapen, op een diervriendelijke manier. Daar mee helpt de Griekse boer bovendien haar schapen om van haar warme en zware vacht te ontdoen.

TOP TOP MATRAS
De vulling van het topper-matras bestaat uit kleine plukjes wol, waardoor het volume groot en luchtig blijft en de perfecte omhelzing van het lichaam geeft. De toppers van COCO-MAT ondersteunen de ‘lichte’ delen van het lichaam; zoals de vingers, enkels, knieholtes en de polsen. De topper bestaat uit een volledig biologisch katoenen hoes dat gevuld is met tien verschillende met wol bepakte compartimenten. Deze zorgen ervoor dat het materiaal zo goed mogelijk op haar plek blijft. Alle delen bestaan weer uit vijf vakken die allen voorzien zijn van een rits, waardoor je als consument zelf bij het materiaal kan. Het matras is op 40 graden wasbaar.

KAMELIA, DE VIERDE STAP – 4 LAYER BED
Met de lancering van dit topper-matras breidt COCO-MAT haar huidige collectie van matrassen uit, dat nu al bestaat uit zo’n vijf matrassen en twee topmatrassen en twee toppers (de wollen Kamelia en de met donzen veren gevulde Kyriaki). De toppers zijn ideaal als het ‘toetje’ en de laatste laag van het innovatieve 4-layer bedsysteem dat verder bestaat uit een bedmatras, een matras, een topmatras van natuurrubber. Vier verschillende type matrassen met unieke eigenschappen. Hiermee heeft COCO-MAT een bedsysteem gecreëerd dat de perfecte ondersteuning biedt aan het lichaam.

 

 

Het Kamelia topper-matras is in verschillende maten en vanaf dinsdag 2 december verkrijgbaar in de COCO-MAT winkels in Rotterdam, Arnhem en Amsterdam. Voor meer informatie surf naar www.coco-mat.nl.

L1000389 L1001061 L1001046 

 

OVER COCO-MAT
Opgericht in 1989, is COCO-MAT vandaag de dag een erkend marktleider op het gebied van natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubels voor huis en hotel. COCO-MAT heeft een groeiend netwerk van winkels in nu twaalf landen en is er trots op dat zij overal ter wereld aan klanten haar producten kan leveren. COCO-MAT is vastbesloten de beste bedden ter wereld te vervaardigen, op een zo duurzaam mogelijke manier. COCO-MAT bedden bestaan uit verschillende lagen van natuurlijke materialen die het menselijk lichaam optimale en elastische ondersteuning bieden, zonder gebruik van metalen veren. Alle producten van COCO-MAT zijn gemaakt van natuurlijke materialen uit duurzame
bronnen; zoals kokosvezels, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons. www.coco-mat.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *