Early dew van Flexa

Op pinterest kwam ik deze prachtige woonkamer tegen. In de woonkamer wordt de kleur Early Dew van flexa gecombineerd met houten meubelen zoals de bruidskast en de salontafel maar ook met een vloerkleed wat er precies bij past.

Een gekleurde muur in je woonkamer kan moeilijk zijn omdat niet iedereen weet hoe je andere items er dan weer bij combineert. In deze woonkamer is alles perfect op elkaar afgestemd zonder dat er daarbij concessies gedaan zijn. Het vloerkleed vol bloemen, de grijze bank, de houten meubelen en de kleur Early Dew. Het past precies bij elkaar.

Ik denk dat dit mede door de kleur komt. Het is een kleur die wel aanwezig is maar toch rustig oogt. Daarbij door zijn pastelachtig aanblik makkelijk te combineren. Daarbij zitten er veel tinten in de kleur waardoor hij goed toe te passen in combinatie met andere kleuren. Er zit een tintje grijs maar ook een tintje blauw in. Bovenal straalt Early Dew heel veel rust uit wat zeker in een slaapkamer echt een plus punt kan zijn.

Flexa early dew kleurcombinaties

Vindt je het moeilijk te combineren start dan met drie basis tinten. In dit geval zou ik starten met Early Dew, een witte kleur en dan nog kiezen voor een derde kleur. Als je hiermee de basis neerzet kan je daarna uitbreiden door er andere kleuren aan toe te passen. Maar met een basis van drie kleuren kan je al vele kanten op en komt de kleur Early Dew al goed tot zijn recht.

Early Dew is al jaren toe te passen in heel veel woonstijlen. Ik heb dit artikel in 2014 geschreven en elk jaar pas ik hem aan. Dat betekend dus dat Early Dew al jaren een veel gebruikte kleur is En ik verwacht ook dat dit nog wel een tijdje blijft. Het is namelijk een kleur die je niet snel zat bent.

Early dew combineren

Dit heeft mede te maken met zijn gebruiksmogelijkheden. Door hem te combineren met zwarte industriële meubelen krijg je een stoer interieur. Door hem te combineren met houten meubelen creëer je een landelijk interieur.

Ook op de wand biedt EarlyDew veel mogelijkheden. Je kan Early Dew namelijk ook goed combineren met behang. Persoonlijk vind ik het behang van Pip er erg goed bijpassen. Maar ook een stoer behang zoals een panter behang of een industrieel behang past goed bij deze kleur.

Mocht je na het lezen van deze blog nog niet precies weten wat je met de kleur wilt. Hoe je hem wilt gaan toepassen in je eigen interieur. Vele gingen je voor dus er is genoeg inspiratie.

Nu kwam ik er dus ook achter dat er een hele pagina is vol mooie foto’s van het gebruik van de kleur. Al is het maar voor het schilderen van een klein krukje of een houten buffetkast. En ook op pinterest kwam ik met de zoekterm Early Dew erg veel mooie interieurs tegen.

De Early Dew verf

De verf van Flexa is van hoge kwaliteit. En smeert makkelijk uit en spettert niet. Er zijn verschillende soorten verf. Early dew van Flexa is verkrijgbaar in mat, extra mat hooglans en zijdeglans. De keuze van je verf is natuurlijk afhankelijk van waar je het voor gebruikt. Ga je voor een muur of voor een meubel verven. Daarbij speelt persoonlijk voorkeur ook mee. Niet iedereen is dol op glans terwijl de andere dat juist een aanwinst voor zijn interieur vindt.

Hopelijk heb ik je laten zien dat kleur makkelijk kan in je interieur. Misschien is EarlyDew van Flexa ook wel iets voor jouw interieur. En mocht je het leuk vinden om dit resultaat te tonen, mail ons de foto’s van je interieur en wij zetten hem in onze rubriek binnenkijkers. Op deze manier kan jij met je mooie interieur andere inspireren.

early dew
early dew

About Author

You May Also Like

2 comments

Anne says:

Mooi!!! Waar komt die kast vandaan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *