Dutch Design Brand: waar opbergen een kunst wordt

Geef klassieke kunstvormen een nieuwe dynamiek met de levendige prints van Dutch Design Brand. De Golden Paradise, Cockatoo and Pomegranate en Hummingbirds in the Night designs brengen de artistieke grandeur op eigentijdse wijze opnieuw tot leven. De combinatie van historische elegantie en moderne flair geeft je interieur een tijdloze uitstraling en een frisse boost.

Dutch Design Brand brengt kunst tot leven met drie nieuwe prints. De ontwerpen schitteren op de opbergboxen, waarvan één design bovendien is vereeuwigd op de Dutch Design Chair.

Golden Paradise
Met een eigentijdse twist op de betoverende 18e-eeuwse Chinoiserie-kunststijl tillen de Golden Paradise Storage Box en de Golden Paradise Chair jouw interieur naar nieuwe hoogten. Geïnspireerd door het Verre Oosten, omarmen de ontwerpen verfijnde ornamenten zoals sierlijke pauwen, zilverreigers en fazanten op een gouden achtergrond. De kunststijl prikkelt de verbeelding met een combinatie van Oosterse invloeden en Europese stijlelementen. De box biedt een stijlvolle oplossing voor het organiseren van spullen, terwijl het kartonnen krukje een verrassend element toevoegt in huis. De kartonnen kruk is niet alleen een zitplaats, je kunt het ook gebruiken als nachtkastje of bijzettafel om planten een podium te geven. Mix en match de opberger met de design chair en ga voor een make-over met een vleugje nostalgie.

Cockatoo and Pomegranate
De Cockatoo and Pomegranate Storage Box voegt exotisme en kunst toe aan het interieur. Deze box is ontstaan uit een samenwerking met het prestigieuze Victoria & Albert Museum in Londen en is geïnspireerd op het meesterwerk van Walter Crane uit 1899. De opvallende afbeeldingen van kaketoes en granaatappels brengen kleur in huis. Gebruik de doos om je dagboek, notitieblok en schrijfbenodigdheden in te bewaren of voor het opbergen van de knutselspullen. De Storage Box zorgt voor een kleurrijk accent; of het nu je werkruimte is of een hoekje waar je ontspant.

Hummingbirds in the Night
De Hummingbirds in the Night Storage Box toont een betoverend schouwspel van kolibries die dansen tussen witte bloemen en frisgroene blaadjes op een magisch zwart canvas. Organiseer rondslingerende tijdschriften in deze stijlvolle doos of richt je kledingkast in op een originele manier. Deze box, bruisend van kleur en praktisch in gebruik, is niet alleen een handige oplossing, maar een pronkstuk die de ruimte tot leven brengt.

Verkoopinformatie
De Storage Boxen en Chairs zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de dozen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Classic Storage Boxen hebben een verkoopprijs van € 19,95 en de Dutch Design Chair kost € 23,95. De producten zijn te koop via www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Over Dutch Design Brand
Dutch Design Brand werd geboren uit het succes van de Dutch Design Chair, waarbij ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman zich toelegden op een uitgebreide lijn innovatieve kartonnen producten. Het merk staat synoniem voor duurzame en praktische items die zich kenmerken door eenvoud en esthetiek. Het assortiment bestaat uit moderne kartonnen krukjes, whiteboards en muurtegels die de veelzijdigheid van het materiaal benadrukken. De Storage Boxen sluiten naadloos aan bij deze filosofie en vormen een perfecte aanvulling. Met een breed scala aan designs biedt Dutch Design Brand voor elke ruimte een opvallende eyecatcher.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *