foto's in je woning

Doe meer met foto’s in je woning

Ben jij je kerstboom al zat? Ik wel. Ik vind het leuk om de boom neer te zetten en geniet van de lichtjes maar na 1 á 2 weken wil ik weer rust. Dan ben ik die grote boom zat. En dan heb ik dit jaar nog minder spullen neergezet dan normaal dus eigenlijk heb ik het dit jaar nog rustig gehouden. Maar ik wil gewoon rust. Maar als ik de boom dan weghaal dan voelt het weer zo kaal. Daarom is januari voor mij het moment om een nieuwe foto in mijn woning op te hangen. Vaak gebruik ik hiervoor de recente schoolfoto maar er zijn nog genoeg andere mogelijkheden.

Foto ideeën voor je huis:

 1. Een overzicht van je droomreizen

  Zoek een mooie vakantiefoto op. Mijn broer en schoonzusje maken elk jaar een mooie reis. Van elke reis hebben ze de foto uitgekozen waar de meeste herinneringen aan zitten en deze hebben ze laten afdrukken op hout. Boven hun dressoir zie je nu een mooi overzicht van al hun droomreizen.

 2. Gaat 2017 jouw jaar worden?

  Heb jij voor jezelf een doel gesteld? Ga dan voor een mooie quote aan je muur. Kies een mooie quote uit en laat deze afdrukken als foto of op bijvoorbeeld aluminium. Hang deze op een plek waar je hem regelmatig ziet. Zo kan je jezelf elke keer weer motiveren.
  Kan je niet kiezen tussen alle quotes maak er dan een mooie collage van.Tip: Doe in een van de lijstje een foto van je einddoel. Wil je gaan afvallen, doe dan de foto van die mooie jurk in een lijstje. Spaar je voor een mooie reis, doe dan een foto van je reisbestemming tussen de quotes hangen. Of heb je voor jezelf een financieel doel gesteld, maak in canva.com een mooi plaatje van dit eindbedrag en hang deze tussen je motiverende quotes.

 3. Ga voor details

  De meeste mensen gaan vaak voor de “grote”geheel foto’s. Foto’s van gebouwen, gebeurtenissen of mensen. Ga eens voor de details. Maak een foto van je familie tijdens het diner en maak daarna een foto van de tafel na het eten en zoem in. Kies mooie details en hang deze eens op naast de grote foto.
  Maak een foto van het lekkende ijsje dat je kind eet. Juist in dit soort foto’s zit het detail en de emotie.

Er is zoveel mogelijk met foto’s. Vroeger hield ik niet van foto’s van mensen in mijn huis maar nu ik moeder ben vind ik het juist erg leuk om mooie foto’s van mijn kinderen op te hangen. In mijn nieuwe huis ga ik in het toilet een prikbord ophangen en daarop mooie herinneringen verzamelen. Foto’s van familie, vrienden en mooie gebeurtenissen.

Wil je weten welke mogelijkheden (foto op aluminium, fotobehang, fotoposters en nog veel meer) er nog meer zijn kijk dan eens op drukland.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *