DIY voor de winter

Met een beetje dubbel gevoel schrijf ik deze column….vanaf april 2013 schrijf ik columns met zelfmaakideeen voor deze prachtige site…met een kleine van 16 maanden en de tweede op komst in februari 2015 én alle andere leuke dingen die ik nog doe, krijg ik het niet meer voor elkaar om maandelijks een column te schrijven…ruim anderhalf jaar deed ik dit met veel plezier en ik hoop dat ik door middel van de DIY’s jullie heb kunnen inspireren.

Zoals jullie weten werk ik graag met natuurlijke materialen. In de laatste column – van mijn kant en voor dit jaar – laat ik jullie dan ook wat ideeën waarin ik deze materialen weer verwerkt heb.

Creatief met boomstamschijf

Met een boomstamschijf kun je vele kanten op, je kunt ze zelf maken of kopen.…eerder maakte ik er eens een ‘taartplateau’ van voor de vogels. In cup cake vormpjes goot ik (zoutloos) vet en vogelvoer. Het vormpje haal je er om weg als het vet is opgedroogd. Zet er een paar bij elkaar op het boomstamplateau en de vogeltjes zullen heerlijk smullen. (http://blomkjeenwenje.blogspot.nl/2013/12/op-de-tuintafel.html)

Je kunt een boomstamschijf voor in huis  decoreren met mos, mosballen – die je kunt maken van een bol krantenpapier die je omwikkelt met mos en touw – kaarsjes, enz.

boomstammen diy

Heb je meerdere boomstamschijven van grote formaten, dan kun je er een paar op elkaar leggen, zodat je er een tafeltje van kunt maken.

Vinden jullie het leuk om me te blijven volgen? Dan kun je me vinden op:

Facebook: www.facebook.com/blomkjeenwenje

Blogger: http://blomkjeenwenje.blogspot.com , hier plaats ik regelmatig een zelfmaakidee

Pinterest: www.pinterest.com/blomkjewenje

Twitter: www.twitter.com/blomkjeenwenje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *