De vintage Spitfire Swan Chair

Als je op zoek bent naar een excentrieke stoel als aanwinst in je interieur dan kun je niet om de vintage Spitfire Swan Chair heen. Spitfire design is gemaakt van handmatig gesneden platen aluminium met een geborstelde matte afwerking. Het idee is gebaseerd op oude vliegtuigen die vroeger in dezelfde materialen bekleedt werden.

Spitfire Swan Chair Rood

Swan chair

Een bekend ontwerp uit 1958 is de Swan Chair ontworpen door Arne Jacobsen. De stoel werd oorspronkelijk niet met een Spitfire ‘jasje’ ontworpen maar enkel in een gestoffeerde versie. Sinds kort krijg je de prachtige Swan Chair dus ook in Spitfire design.

Spitfire Swan Chair Rood Detail

aj-chair-swan-spitfire-havane_20130130135333.5220

Een meubel in een Spitfire design geeft het interieur een unieke eye-catcher om naar te kijken. De stoel zal zeker opvallen in het interieur en de show stelen. Door de aluminium platen krijgt de stoel een stoerder imago waardoor het een geheel nieuwe stoel wordt.

Plaats de Spitfire Swan Chair in je woonkamer bij een lederen zitbank of bijvoorbeeld in je slaapkamer waar het thema rood is. In de woonkamer zal deze rood lederen Spitfire Swan Chair zeker opvallen. De Swan Chair maakt onderdeel uit van de vele bekende design stoelen die in de vorige eeuw ontworpen zijn. Een icoon die niet mag ontbreken in je interieur.

Spitfire Swan Chair Rood Details

spitfire_swan_chair___vintage_tan___02

Kijk voor meer details over de Spitfire Swan Chair op www.designstoelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *