DIY hanglamp maken

DIY hanglamp haken

Zelf een hanglamp maken

Verlichting is een duur item in het interieur. Wel een item dat als je hem goed kiest je waard voor je geld geeft maar als je net als mij een enorme interieurfanaat ben en graag van interieur veranderd is het niet te doen om elke keer een lamp te kopen welk past bij je (tijdelijke) smaak/ interieur.

Gelukkig zijn er nog genoeg manieren om mooie verlichting te hebben maar voor een zacht prijsje. Zo kan je slagen op sites als marktplaats of bij je plaatselijke kringloopwinkel maar het is ook erg leuk om er een zelf te maken. 

DIY hanglamp haken

Deze lamp kan je als handig haakster/breidster zelf maken. De basis is een rijstlamp waar jezelf een cocon om heen maakt.

Bij deze lamp kan je er zelf voor kiezen om twee hoezen te maken. Een voor de warme maanden in een licht kleur en voor de koudere dagen in een echte winterkleur. Ik zou het ook een leuk effect vinden als je net een rij in een andere kleur doet. Of er iets bijzonders in aanbrengt zoals houten kralen of voor degene die van kleur houden een rijtje neon kralen. Omdat jezelf de lamp maakt kan je je fantasie en creativiteit de vrije loop laten.

De volledige omschrijving vindt je op Pickles.no

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *