DIY

Een paar jaar geleden kreeg ik de kriebels om zelf meubeltjes en andere accessoires op te knappen. Ik kocht me eigen suf bij de Kringloop en kon van ieder rutteltje wel iets leuks creëren.  Mijn zus maakte zeepkettingen en andere zeepvormpjes en zo groeiden we tot een klein bedrijfje. We verkochten alles op markten en walking party’s en hadden er veel plezier in. Door tijdsgebrek zijn we er uiteindelijk mee gestopt.

Nu een paar jaar later begint het toch weer te kriebelen en zit mijn hoofd weer boordevol ideeën. Maar wat nu? Wat ga ik maken? Een paar maanden geleden zag ik in Marbella hele leuke fotolijstjes te koop. De lijstjes waren gemaakt van koper.  “Luus dat kan jij ook”, dacht ik.  Pas de problème. Die staat op de agenda. Doen!

Onlangs ook een oud krukje bij de Kringloop gescoord en omdat de zitting niet helemaal mijn smaak was, heb ik deze bekleed met leer. Nu heeft het krukje een echte vintage look. Hup klaar. Aangezien er in ons dorp een te gekke Kringloop is, scoor ik daar regelmatig kleinmeubelen. Verder heb ik nog ideeën om iets met kurk te gaan doen. Kurk komt uit Portugal en als je ziet wat daar allemaal van gemaakt wordt? Dat is echt ongelooflijk. Van schoenen tot baseball caps, je kan het zo gek niet verzinnen. Echt super leuk.

Als je op Pinterest kijkt zie je de meest fascinerende creaties en verbaast het me wat mensen allemaal verzinnen. Ik heb daar echt bewondering voor en ik denk ook wel eens waarom ik dat niet bedacht heb.

Nu ik de spirit weer terug heb denk ik dat ik ook wel wat leuks kan maken. Gewoon doen!!

Geschreven door Lucinda Kamphuis

Meer ideeën van Lucinda voor het inrichten van je huis:

Meer tips en ideeen voor je huis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *