perfecte eetkamerstoelen

Dit zijn de perfecte eetkamerstoelen voor bij jouw eettafel

De eethoek is een vrij belangrijke hoek in de huiskamer of keuken, want je zit hier toch minimaal twee keer per dag om lekker te eten. Misschien gebruik je de eettafel ook wel om wat laatste werkmailtjes aan te beantwoorden of knutsel je met je kids wat af aan de eettafel. Of je nu veel ruimte hebt of weinig, de keuze voor welke eetkamerstoelen je hierbij uitkiest is altijd ontzettend moeilijk. Er zijn een paar soorten stoelen voor aan de eettafel die je kunt overwegen, dus we geven je alvast wat ideeën. Zo ga jij voorbereid op pad wanneer je daadwerkelijk de stoelen gaat uitkiezen!

Alledaagse eetkamerstoelen

Wanneer je op zoek bent naar alledaagse eetkamerstoelen, hoef je niet ontzettend uit te pakken. Er zijn ontzettend veel modellen beschikbaar die gewoon ontzettend functioneel, maar stijlvol zijn. Deze eisen de aandacht niet op in een ruimte, maar hebben wel een fraaie uitstraling. Hierdoor kun je dagelijks genieten van het eetmoment en nemen de stoelen niet al te veel ruimte in beslag. Je kunt in deze categorie bijvoorbeeld kiezen uit kuipstoelen, maar ook eetkamerstoelen met leuningen.

Avondje dineren met fauteuils

Ben jij erg fan van hele avonden tafelen, meerdere gangen diners voorschotelen aan je gasten en lekker de tijd nemen voor het eten? Dan zijn grote eetkamerstoelen die bijna lijken op fauteuils misschien wel wat voor jou. Deze stoelen zijn waarschijnlijk erg zwaar en groots, dus je moet er de ruimte voor hebben. Het beste kun je stoelen kiezen waar wieltjes onder staan, zodat je gemakkelijk kunt aanschuiven en van tafel kunt gaan. Met dit soort stoelen kun je comfortabel de hele avond aan tafel zitten en zelfs wat onderuitzakken na het eten, terwijl je nog een kop koffie of thee drinkt.

Met een bankje

Heb je nu niet heel veel ruimte en staat je eettafel eigenlijk al midden in de woonkamer? Dan kun je voor een bankje kiezen welke je aan de eettafel kunt schuiven. Deze kun je bijvoorbeeld tegen de muur bevestigen, zodat je hier wat extra ruimte bespaart. Als je nu extra ruimte in de woonkamer nodig hebt, kun je de tafel aanschuiven aan de muur waardoor het bankje tijdelijk onder de tafel verdwijnt. Dit is ideaal als je een groter gezin hebt en je meerdere mensen aan een zijde van de tafel moet passen.

Foto door Houzlook .com via Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.