gutenmorgwen

Dezelfde kleur

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker in woonprogramma’s, magazines en Pinterest terugkomen. Een spiegel, fotolijst, plank of andere objecten ‘mee’ verven met de muur. Je kunt echt van alles met de muur mee verven, ook een radiator of zelfs het plafond kun je dezelfde kleur geven! Het geeft een heel apart effect als je alles mee verft. Je moet er wel van houden, en een beetje lef hebben eigenlijk ook wel een soort van.. Ik heb in dit geval geen lef, ik durf deze namelijk toch nog niet zo goed aan. Heb trouwens überhaupt (buiten mijn klok om) nog helemaal niets aan de muur. Ik denk dat ik binnenkort eerst nog start met de lijstenmix, ben namelijk ook nog niet helemaal tevreden met mijn dressoir! En de lijstenmix kun je gewoon lekker neerzetten. Daarna kan ik ze altijd nog mee verven met de muur en/of ophangen! Toch? :- )

Nou back to business..

Het geeft je een soort van rustig gevoel en het wordt een rustig geheel om tegenaan te kijken. Als je bijvoorbeeld de verwarming/radiator aftans vindt om tegenaan te kijken (logisch want die is ook gewoon afschuwelijk lelijk..) dan kun je deze tegenwoordig met radiatorverf mee verven ennnnn dan valt ie minder op! Tenzij je ehm geel maakt natuurlijk, dan knalt ie er wel lekker uit. Je kunt er vooral deze week mee aan de slag want die verwarming heb je toch niet nodig (pffff hittepetittig hoor).

Wil je het echt gelijk goed en groots aanpakken dan is dat natuurlijk mogelijk door deuren, kozijnen, plafonds of gewoon alles wat je aan je muur hebt mee verven en dezelfde kleur geven. Maarrr dan moet je wel ballen hebben hoor! Het is niet niks ;- )

Mocht je het nog niet helemaal aan durven omdat je nog niet zeker weet wat je er nou van moet vinden dan kun je met een klein object als een fotolijstje of spiegel beginnen. Of gewoon naar onderstaand beeldmateriaal kijken dan ben je denk ik ook wel ‘om’.

Geschreven door A-musthave

vtwonen
vtwonen
vtwonen
vtwonen
vtwonen
vtwonen
popsugar
popsugar
ollieandsebshaus
ollieandsebshaus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *