Deze schilderijen zijn in 2021 voor een hoog bedrag verkocht

Je kunt vaak het verschil niet eens goed zien. Het verschil tussen een werk van een groot meester en de prachtige schilderijen die je met diamond painting kunt maken. Toch zit er wat betreft de verkoopprijs nogal wat verschil.

Maak je eigen meesterwerken met Diamond Painting

In 2021 gingen schilderijen voor vele miljoenen van de hand. Daar zat echter niet het duurste schilderij dat ook verkocht werd bij. Dat is en blijft nog steeds Salvatore Mundi, een werk van de wereldberoemde Leonardo da Vinci. Dit schilderij werd verkocht voor het lieve sommetje van 380 miljoen euro.  Goede tweede tot en met 2021 is Nafea Faa Ipoipo, een schilderij van Paul Gauguin. Dit schilderij ging over de toonbank voor een bedrag van 201 miljoen euro. We blijven met miljoenen smijten met de Kaartspelers, een meesterwerk van Paul Cézanne. Ook voor dit schilderij werd ooit meer dan 200 miljoen euro betaald. Ook Wissel, een werk van Willem de Koning, werd voor honderden miljoenen verkocht en het op vijf na duurste schilderij dat ooit verkocht werd, is Nummer 17A, van Jackson Pollock.

Niet iedereen is even talentvol en schildert zomaar even een meesterwerk. Je kunt die meesterwerken echter wel namaken door aan diamond painting te gaan doen. 

Steeds meer mensen ontdekken deze prachtige hobby

Diamond painting met vogels, met dieren of painting van bekende meesterwerken. Je kunt het allemaal maken. Dit doe je met behulp van een afdruk op canvas, een soort van pincet en kleine kraaltjes in tal van verschillende kleuren. Op het canvas staan nummers of letters afgebeeld, die corresponderen met een bepaalde kleur. Door de kleine kraaltjes te plaatsen op de juiste nummers, maak jij jouw eigen meesterwerk. En steeds meer mensen ontdekken deze hobby.

Je maakt de mooiste kunstwerken en creëert bovendien rust in jouw hoofd

De kleine kraaltjes blijven aan de pincet hangen door ze eerst in hars te steken. Behalve dat diamond painting de fraaiste kunstwerken oplevert, is het een hobby die rust in het hoofd brengt. Nadat eerst kleuren voor volwassenen een hype was, kiezen steeds meer mensen ervoor om aan diamond painting te gaan doen. Ze maken zo de mooiste kunstwerken voor aan de wanden en komen zelf heerlijk tot rust en creëren zo vooral rust in hun hoofd. Je kunt ook een geüploade eigen foto transformeren tot een kunstwerk met diamond painting. En van een hype is al lang geen sprake meer. Diamond painting is gewoon een blijvertje.

Photo by The Free Birds on Unsplash

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *