tv-meubels

Deze drie tv-meubels zijn hot op het moment

Bij een tv hoort een tv-meubel. Niet alleen omdat het mooi staat, maar ook omdat het handig is. Waar laat je anders je decoder of wellicht heb je nog een dvd-speler die je wilt neerzetten. Maar los van dit alles zijn tv-meubels tegenwoordig ook echte volwaardige meubelstukken die zich onderscheiden door hun fraaie design. Drie voorbeelden van tv-meubels die tegenwoordig zeer gewild zijn.

Norm

De Norm is een zeer eenvoudig uitgevoerd tv-meubel. Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan? Juist dankzij het minimalistische design past dit tv-meubel uit de collectie van Raat Amsterdam in elk interieur. Simpel, maar wel tijdloos mooi en van Nederlandse topkwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een mooi tv-meubel in hoogglans wit is dit een uitstekende keuze, maar hetzelfde meubel is ook leverbaar in gewoon wit, zwart en enkele grijsachtige tinten. Het slanke, langwerpige model maakt het eenvoudig om dit meubel te combineren met de rest van het interieur. In deze serie zijn zowel traditionele tv-meubels als zwevende modellen beschikbaar.

Halm

De Halm is zo’n meubel waarmee je alle kanten op kunt. Je bepaalt zelf hoe het eindresultaat eruit gaat zien, doordat je diverse keuzemogelijkheden hebt. In beginsel is dit een zwevend model te-meubel, maar je kunt er ook voor kiezen om deze kast op een bijpassend frame te plaatsen. Deze frames zijn verkrijgbaar in het zwart en in twee tinten grijs. Kenmerkend aan het meubel is dat niet alle kastjes gesloten zijn, er is altijd een open vak, waarin je een bijpassende cocon kunt schuiven. Door die cocon in een contrasterende kleur te kiezen, bereik je een speels resultaat. Bovendien kun je op die manier de kleurstelling van de kast goed laten aansluiten bij de elders in de woonkamer gebruikte kleuren. Je kunt dit tv-meubel wit, maar ook zwart of grijs laten spuiten, al naar gelang je voorkeur.

Loef

Hoeveel keus wil je hebben? Het tv-meubel uit de serie Loef is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en zes verschillende kleuren. Vooral wanneer je een woonkamer hebt met grote, lange muren is de Loef een echte aanrader. Zoals alle tv-meubels van Raat Amsterdam is de Loef afgewerkt in verstek. Dit houdt in dat al het plaatwerk, inclusief de deurtjes, uitgevoerd zijn met schuine randen, waardoor je nauwelijks naden ziet. De Loef heeft meerdere deurtjes, waardoor dit meubel zeer dynamisch oogt, zowel zwevend als op een bijpassend frame.

Photo by Jarek Ceborski on Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *