buitenverlichting

Deze buitenverlichting is helemaal hip deze zomer

Ga jij nog op vakantie dit jaar of ben jij juist van plan om je tuin een make-over te geven? Waarschijnlijk wil je aankomende lente en zomer flink genieten van je tuin, wat ook betekent dat er wellicht wat werk verricht moet worden. Nadat je nieuwe planten, struiken en bomen uitgezocht hebt voor je nieuwe tuininterieur moet je ook even goed nadenken over het lichtplan. Want hoe kun je van al dit mooie, nieuwe groen genieten wanneer het in het donker staat? Met de volgende buitenlampen ben jij verzekerd van een prachtig verlichte tuin die ook nog eens een supermoderne uitstraling heeft!

Zwart stalen lampen

Houd jij heel erg van de industriële interieurstijl? Dan is deze soort echt wat voor jou. Je kunt zwart stalen lampen in allerlei vormen vinden. Denk hierbij aan staande lampen voor langs je oprit of looppad, maar ook muurlampen of zelfs prachtige lantaarns kun je in deze stijl krijgen. Dit staat niet alleen heel chic, maar kun je ook gemakkelijk combineren met elkaar. Zo zorg je voor één geheel wat betreft verlichting, waardoor je tuin ook meer rust uitstraalt. Wanneer je de industriële stijl al in je interieur verwerkt hebt, kun je dit dus gemakkelijk doortrekken naar de tuin.

Scheepslampen

Scheepslampen zijn echt fantastisch voor aan de muur. Dit zijn lampen met een metalen behuizing welke je ook vaak op schepen zag vroeger. Voor een echt stoere, retrovibe in je tuin kun je voor deze soort gaan. Je kunt deze vinden in allerlei soorten, kleuren en formaten. Hoe gaaf is het om meerdere van dezelfde soort scheepslampen naast elkaar op één wand te hangen en echt het schippersgevoel te creëren?! Bekijk deze buitenlamp van directlampen en laat je inspireren!

De klassieke lantaarn

Lantaarns raken echt nooit uit de mode, dus ook dit jaar niet. Een of meerdere lantaarns in de voor- of achtertuin staan niet alleen heel gezellig, maar geven ook een huiselijk gevoel. Zeker wanneer je deze in de achtertuin wilt hangen, is het mooi meegenomen als je ze wat kunt dimmen. Een superromantische sfeer gegarandeerd, waardoor je in de zomer onwijs kunt genieten van jouw intieme achtertuin.

Wees lief voor het milieu

Het klimaat staat meer dan ooit centraal in de dagelijkse discussies. Zorg dat jij jouw steentje bijdraagt en kies voor lampen welke gevoed worden door zonlicht. Met wat kleine zonnepaneeltjes op de buitenverlichting kun je vaak de hele avond genieten van sfeervol licht in de tuin. Dit scheelt niet alleen voor het klimaat, maar ook voor jouw energierekening. Win-win dus!

Afbeelding van Jerzy Górecki via Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *